Főtengely javítás?
1991 Yamaha DT80 LC2
Nagy valószínűséggel főtengelycsapágyas a motorom. Beszéltem egy szerelővel, aki azt mondta főtengelycsere, plusz a csapágyak plusz munkadíj stb 50-60ezer forintba is kerülhet. a kérdés, hogy szerintetek mennyire reális ez az ár? Illetve igaz e, hogyha főtengelycsapágyat kell cserélni, akkor elég valószínű, hogy főtengelyt is?
Előre is köszi!
Elképzelhető hogy teljesen reális ez az ár, mégsem Simsonról van szó.
Én megfordítanám. Ha már a főtengelyt cserélni kell akkor a csapágyakat is. Egyébként nem lehet hozzá kapni főtengely felújítókészletet? (Hajtókar, alsó-felső tűgörgő, meg alsó csapszeg) Akkor viszont kell egy gépműhely ahol szét tudják szedni a főtengelyt, meg persze össze is tudják préselni és kicentírozni, de így is olcsóbb lehet valamennyivel.
#3:
Fura, mert én ezt valamelyik német csatornán láttam legalább 20 éve, és nem vitték a tévét sehová, a szerelőt hívták házhoz. Egy bekamerázoitt szobában kellett javítaniuk, 10-ből 8 volt lenyúlós.
Úgyhogy vagy neked is mesélte valaki, aki hallotta valakitől, és valaki hazudott, vagy lopják a műsorokat a magyar tévések!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!