Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Főtengely javítás?

Főtengely javítás?

Figyelt kérdés

1991 Yamaha DT80 LC2

Nagy valószínűséggel főtengelycsapágyas a motorom. Beszéltem egy szerelővel, aki azt mondta főtengelycsere, plusz a csapágyak plusz munkadíj stb 50-60ezer forintba is kerülhet. a kérdés, hogy szerintetek mennyire reális ez az ár? Illetve igaz e, hogyha főtengelycsapágyat kell cserélni, akkor elég valószínű, hogy főtengelyt is?

Előre is köszi!

2014. jún. 11. 19:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Sok esetben igaz lehet ha a kialakítása olyan. Kérdezd meg a Yamahát hogy mennyi lenne az alkatrész. Akkor már van viszonyítási alapod.
2014. jún. 11. 19:07
 2/4 anonim ***** válasza:

Elképzelhető hogy teljesen reális ez az ár, mégsem Simsonról van szó.

Én megfordítanám. Ha már a főtengelyt cserélni kell akkor a csapágyakat is. Egyébként nem lehet hozzá kapni főtengely felújítókészletet? (Hajtókar, alsó-felső tűgörgő, meg alsó csapszeg) Akkor viszont kell egy gépműhely ahol szét tudják szedni a főtengelyt, meg persze össze is tudják préselni és kicentírozni, de így is olcsóbb lehet valamennyivel.

2014. jún. 11. 19:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyszer volt a tévében egy olyan rejtett kamerás felvétel, amikor biztosítékhibás tévét vittek több szerelőhöz, hogy kiderüljön melyik mennyiért javítja meg. (A biztosítékot szándékosan kiolvasztották). A legdrágább javítás 10 000 Ft volt. De egyik sem mondta azt hogy csak egy filléres biztosítékot kellett kicserélnie. No persze, Magyarországon minden iparos szent, maga a tisztesség. De akkor én meg a római pápa vagyok.
2014. jún. 11. 19:19
 4/4 anonim ***** válasza:

#3:

Fura, mert én ezt valamelyik német csatornán láttam legalább 20 éve, és nem vitték a tévét sehová, a szerelőt hívták házhoz. Egy bekamerázoitt szobában kellett javítaniuk, 10-ből 8 volt lenyúlós.

Úgyhogy vagy neked is mesélte valaki, aki hallotta valakitől, és valaki hazudott, vagy lopják a műsorokat a magyar tévések!

2014. jún. 11. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!