Hallottam olyanról, hogy van olyan pitbike ami ha meghalad egy adott üzemórát akkor "dobhatom a kukába. " Igaz ez? Ha igen akkor milyen pitbike ilyen? Konkrétan a bse re vagyok kíváncsi, de mondjatok mást is!
Figyelt kérdés
2014. jún. 11. 16:35
1/5 anonim válasza:
Üzemórás pitbike? Az igen... Egyébként arról lehet szó, hogy ha szétkopik rajta ez-az (henger, dugó, szelepek főtengely ilyesmi) akkor nem érdemes a felújításába pénzt borítani hanem venni kell egy másikat.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi!
2014. jún. 11. 20:16
3/5 anonim válasza:
Valóban a pitbikeok nem üzemórásak, de az üzemórás gépeknél sem úgy kell értelmezni, hogy na most van benne 50 óra, és megáll a motor, hanem kb. ennyi idő után már nem működik 100%-os teljesitménnyel a motor, és lassan cserélni kell. De például egy crossmotornál egy profi versenyző akár 40 óra alatt is kukára verheti a motort, mig lehet egy kezdő alatt akár 100 órát is simán kibir, mivel nincs nagyon hajtva a motor.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2014. jún. 13. 18:51
5/5 anonim válasza:
ha kell alkatrész akkor tudok adni mert nekem van egy amiben a kuplung rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!