Mi legyen az első autóm?
Figyelt kérdés
Nemtudom eldönteni hogy milyen autóm legyen ! :D
Szerintetek milyen autóm legyen ?
Olyan 750 Ezerig gondoltam!
Suzuki Peugeot Fiat ne legyen mert nem szeretem!
Mennek a pacsik! :)
2014. jún. 10. 21:44
1/12 anonim válasza:
golf 4
corsa c
mitsubishi carisma 1.6
2/12 A kérdező kommentje:
Audiból?
2014. jún. 10. 21:52
3/12 anonim válasza:
B vectránál nem találni szebbet ebben az árkategóriában.
5/12 anonim válasza:
Ennyiért akarok én is kocsit venni és a VW Passat B5 és az Opel Vectra B a két kiszemelt benzinmotorral, de a Vectrából nagyobb a választék.
6/12 anonim válasza:
Olvasgattam fórumokat és a legtöbb Vectra tulajdonos szerint az 1.6-os motor kicsi a nagy kasztnihoz, azok szerint is, akinek 1.6-osa van. Ezért én minimum 1.8-as motorral nézem ezt is és a Passatokat is, neked is ezt javaslom.
7/12 Dörmögő válasza:
Benzines vectrák jók, diesel vectrában csak az 1.7-est tudom ajánlani.
8/12 anonim válasza:
Mi legyen az első Audim?
Talán ez lenne a helyes kérdés nem?
9/12 anonim válasza:
szinte gondoltam, hogy megint ez lesz, ahogy az esetek 99%-ában, felteszi a kérdést, hogy milyen autót vegyen, aztán előkerül a bmw/audi/merci, és igazából semmi más nem is érdekli, olyan autó meg végképp nem, amiből épkézláb darabot is találhat ennyiért...[szerintem pl. g astra]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!