Megállt a dugó a hengerbe?
50-es 2 ütemű karbis robogó.Előzményei: hidegen indításnál csikorgott élesen, amíg nagyjából be nem melegedett, ezt már kb 1 hete csinálta minden hidegindításnál.
most pedig kb 30-as tempónál 1/4 gáznál elment az ereje és egyből le is fulladt, aztán csak gázzal lehetett indítani kb 3-4 rúgásra indult be, aztán már alig tudott megmoccanni nem pörgött fel csak alig-alig, meg alapjáraton lefullad, folyton húzni kellett a gázt neki, kb 1 perc futás után ismét jelentkezik a hiba, és azzal a kerregéssel le is áll. Tolásnál nem ad semmilyen különös hangot.
Azt még nem néztem meg, azért köszönöm. Megy a zöld pacsi!
első válaszadó nem értem miért kell a birka magyar mentalitást reklámozni az oldalon, azért köszönöm hogy írtál.
Ahol nincs tömegközlekedés, és van egy robogóm és annyi, ott rá voltam kényszerülve hogy járjak vele, de a 30-as tempó 1/4 gázadással nem tudom mennyire öli meg, egyébként nem anyázok meg szidok senkit hanem összeszedem rá a zsét és veszek alkatrészt, amikor vásároltam akkor tudtam mivel jár, csak kíváncsi voltam hogy mi a baja. De ha ennyire nehéz normálisan válaszolni, akkor ne írjon. Nem provokatív a kérdés, és ha nem segít szívesen akkor ne segítsen ilyen egyszerű. Nem kell mellett döngetni hogy, haha remélem jól meghalsz meg stb.
Azért köszönöm neked is a hasznos, építő jellegű hozzászólást, az oldal nem csodálom hogy olyan amilyen, a te és hozzád hasonló válaszadók miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!