Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lesz valami baja az autónak,...

Lesz valami baja az autónak, ha nagy mélynyomóval maxon megy a zene?

Figyelt kérdés

Sok helyen látom, hogy az egész kocsi úgy rezeg, mint japán a földrengéstől.

Ez nem b*sza szét az autót?

2014. jún. 10. 16:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
A rezgések sosem tesznek jót az autónak. Meg egyszer valaki kalapáccsal fog kopogni az ajtódon.
2014. jún. 10. 16:34
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem rólam van szó.. Kocsim sincs.. nemhogy még méjláda is legyen :DDD
2014. jún. 10. 16:46
 3/13 anonim ***** válasza:
Az autót nem bűántja, de a dobhártyának annyi. Már párszázezerért lehet kapni hallókészüléket.
2014. jún. 10. 16:48
 4/13 anonim ***** válasza:

Ha tápkondenzátor nélkül hallgatod a nagy teljesítményű cuccod, akkor a hirtelen áramfelvétel megöli az akkut fél éven belül plussz az elektromos rendszernek sem tesz jót.

Tápkondi felfogja ezeket a "rángásokat".

Egyébként még a patentok lazulhatnak ki a kárpitokban

2014. jún. 10. 17:29
 5/13 dirtboy ***** válasza:

attól függ hány decibelt értesz hangos zene alatt,az enyémben max 140dB van,ablakokat ez nem repeszti ha nem gyári hibás az üveg,a tető kicsit hullámzik de nem vészes,ajtók szigetelve vannak nálam,nem hullámzanak.

rendszám tábla nem b asztatja a lökösömet mert megcsináltam hogy ne rezonáljon.

én még nem vettem észre semmit az autóban hogy bármi kilazult volna vagy valami.

ha viszont már 146-150dB veszünk az már azért kemény dió egy autónak na de ilyen max hangnyomáson van,ott már ajtó is erősen hullámzik,a szélvédő majd ki akar esni a tükrökkel együtt.

még ha elmebeteg módjára hallgatod is a zenét az autóban az is kb még csak 130dB körül lehet ami elég hangos de az autónak nem okoz gondot.

hogy értsd a decibeleknél a különbséget mert furcsán hangozhat hogy 130semmi,146meg már igen durva.

ez úgy van hogy a fülünk 3dB különbséget hall meg,6ot már jóval hangosabbnak hallasz,10et pedig dupla hangerőnek.

tehát 130 után a 140 kétszer olyan hangosnak tűnik.

146 decibelnél már rezegve látsz,a torkodban is érzed a nyomást,orrod külső bőr fala elkezd remegni stb

ha tudsz akkor egyszer ülj be egy hangnyomásos autóba,nem tudom hová valósi vagy de pl miskolcon 21-22edikén tuning feszt lesz,én is megyek /csak szétnézni/,haver is megy hangnyomással fog ő versenyezni,be lehet ülni az autójába meghallgatni,elvileg 150 környéken nyom majd.

2014. jún. 10. 17:47
 6/13 dirtboy ***** válasza:

/Ha tápkondenzátor nélkül hallgatod a nagy teljesítményű cuccod, akkor a hirtelen áramfelvétel megöli az akkut fél éven belül plussz az elektromos rendszernek sem tesz jót./

erre azért reagálok még

igazából kondit 2 alkalommal használnak

1. demo autó és jól mutat valamint azt is készít az adott márka így rakni kell bele azt is hagy lássák az emberek

2. hülyegyerek menőzik vele hogy 1F-2F kondi,nyomó,erő stb mi menő az ótójában

az igazság az hogy értelmes ember nagy indító áramú aksit vesz.

pl egy autóhifis aku van hogy hirtelen 3-4x akkora áramot le tud adni és több másodpercig is mint egy sima akkora kapacitású társa.

tehát ha hangminőségről vagy hangnyomásról van szó akkor is a kondit hagyni kell a francba és venni kell egy nagy indító áramú akut,hangnyomásnál meg akár több ilyen akut is.

2014. jún. 10. 17:57
 7/13 anonim ***** válasza:
Igen, csak egy 65Ah-s autohifi akkumulátor 80-100 ezer forint körül van :)
2014. jún. 10. 18:04
 8/13 dirtboy ***** válasza:
érdekes mert én 72Ah 750A EN bosch silver s5 akut tudtam venni 27ért.
2014. jún. 10. 18:14
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2014. jún. 10. 19:38
 10/13 anonim ***** válasza:
neked lesz bajod,hülyébb leszel mint amilyen most vagy .játszd csak az agyad hogy neked milyen jól szól a kocsiba a a cucc! ettől aztán Qrva nagy fiú leszel!
2014. jún. 10. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!