Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek átvágások ezek a...

Szerintetek átvágások ezek a hirdetések? Nem túl kevés egy Q7-esért, vagy egy 530-as BMW-ért?

Figyelt kérdés

[link]

Bár,ezt személyesen kellene megnézni.

PL. Láttam egy Q7-et 12ezer euróért.

Az érdekelne,hogy mennyit bír egy BMW és egy Audi? (150ezer km sok?)

2010. jan. 2. 13:47
 1/5 anonim ***** válasza:

Dehogy sok!

Ember ezeket a kocsikat 500 ezer km.enként szokták újragyűrűzni....

Ha betartod a szervizeltetést, akkor ez ég világon nem lesz semmi baja...

Am azé kicsit gyanús másfél milláér újkasznis bömös...

de a regadő még kb agyanannyi lenne mint a kocsi ára, így talán annyira nem is, hisz itthon is 3.5 milláér árulják öket...

2010. jan. 2. 16:01
 2/5 anonim ***** válasza:
a mobile24.de odalon ki tudod számolni mennyi a honositás!
2010. jan. 2. 18:21
 3/5 anonim válasza:
Kicsinyt zaccos az ár!!!!!
2010. jan. 4. 22:01
 4/5 anonim ***** válasza:

szerintem a q7 es nem lehet 12ezer Magyarországon használtan 12 millió fölött mennek. Én is akartam venni ,de végül rájöttem ,hogy inkább egy nissan suvot veszek ami alig 1 éves és fele annyiból full extrás

Nissan Qashqai alkatrész van bőven szerelni nem kelett még és nagyon megy.

2010. jan. 5. 18:19
 5/5 anonim ***** válasza:

kinti papiros autók mindig olcsóbbak. Megveszed, forgalombahelyzteted, akkor ott a regadó. Vagy használod kinti papírjával és ott iratod a nevedre, vagy kölcsönadásival, vagy bejelenkezel külföldre, ezernyi megoldás van :) Mit tippelsz, mitől lett hirtelen ennyi német és liechtensteini rendszámos fullos autó? :) 90 %-át magyar vezeti :) Hogy az angol rendszámosokról ne is beszéljünk. Azok még olcsóbbak, csak hát sokan nem tudják megszokni a jobbkormányt.

Olvasgasd ezt: [link]

Olvasd el a kommenteket is, azok a legjobbak :P

2010. jan. 5. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!