Szerintetek átvágások ezek a hirdetések? Nem túl kevés egy Q7-esért, vagy egy 530-as BMW-ért?
Bár,ezt személyesen kellene megnézni.
PL. Láttam egy Q7-et 12ezer euróért.
Az érdekelne,hogy mennyit bír egy BMW és egy Audi? (150ezer km sok?)
Dehogy sok!
Ember ezeket a kocsikat 500 ezer km.enként szokták újragyűrűzni....
Ha betartod a szervizeltetést, akkor ez ég világon nem lesz semmi baja...
Am azé kicsit gyanús másfél milláér újkasznis bömös...
de a regadő még kb agyanannyi lenne mint a kocsi ára, így talán annyira nem is, hisz itthon is 3.5 milláér árulják öket...
szerintem a q7 es nem lehet 12ezer Magyarországon használtan 12 millió fölött mennek. Én is akartam venni ,de végül rájöttem ,hogy inkább egy nissan suvot veszek ami alig 1 éves és fele annyiból full extrás
Nissan Qashqai alkatrész van bőven szerelni nem kelett még és nagyon megy.
kinti papiros autók mindig olcsóbbak. Megveszed, forgalombahelyzteted, akkor ott a regadó. Vagy használod kinti papírjával és ott iratod a nevedre, vagy kölcsönadásival, vagy bejelenkezel külföldre, ezernyi megoldás van :) Mit tippelsz, mitől lett hirtelen ennyi német és liechtensteini rendszámos fullos autó? :) 90 %-át magyar vezeti :) Hogy az angol rendszámosokról ne is beszéljünk. Azok még olcsóbbak, csak hát sokan nem tudják megszokni a jobbkormányt.
Olvasgasd ezt: [link]
Olvasd el a kommenteket is, azok a legjobbak :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!