Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW 316 1.8 benzin 2002....

BMW 316 1.8 benzin 2002. Velemeny?

Figyelt kérdés
Tudom h olvashatok rola neten de en inkabb szemelyes tapasztalatokat kernek.Erdekel milyen a vezetesi elmeny,mi a kulonlegesen jo/rossz benne ,sok e erte 2400 euro,realis fogyasztas,milyen gyakran hibasodik es atlagba mennyibe kerul egy-egy javittatas,stb.Koszonom elore :)

2014. jún. 9. 20:25
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
En speciel ha vennek is egy ilyen extras autot akkor sem sirnek ha elromlana benne valami hulyeseg.Az ablakot tudjam felhuzni,a motor induljon oszt jovan :)) A fiattal felnek h az uton ragadok,meg a youtube is tele van ilyen videokkal.A bmw lehet szet van hajtva de azert kicsit csak biztonsagosabbnak tunik.Vagy nagyon veszelyes ilyen kielt autot venni?
2014. jún. 11. 15:59
 12/19 anonim ***** válasza:

Láttam én már mindenféle autót lerohadva az út szélén. A Fiat lerohadására is annyi az esély, sőt kisebb, mert abból fiatalabbat (sokkal) és kevesebbet futottat, megkíméltebbet lehet venni ugyanannyi pénzért és ráadásul mivel Fiatot leginkább családos, vagy legalábbis nyugodt emberek vesznek, nincsenek is széthajtva.

Akkor vegyél BMWt ennyi pénzből, ha ez a mániád (márpedig az a gyanúm, hogy az), de ez a 2400 eurós 316-os tuti átßaszás.

2014. jún. 12. 22:01
 13/19 A kérdező kommentje:
Nem maniam,csak latom ezt a sok regebbi bmw-t es tetszene ha lenne nekem is egy ami legalabb ujabb es nem olyan mint ami van mar minden masodik embernek a varosban,ugy vagyok vele h ha mar megdolgozok erte akkor vennek egy kiemelkedobb autot h erezzem h megerte a gurcolest.Lehet tobbet fogyaszt a bmw de en amugyse jarnek tulzottan sokat vele,nagyobb tavoka nincs is okom menni,meg a meloba is inkabb biciklivel jarnek.Lehet h feltunesi viszketegsegnek fog tunni de nekem csak annyi kell h egy kicsit eszrevehetobb legyek,inkabb csak hetvegente jarnek ki vele vagy ha hirtelen szuksegem van valamire.Ha meg meloba se jarnek vele akkor egy honapba meg 50km-t is alig tennek meg vele es erre ilyen auto pont jo szerintem.Csak azt nem tudom h enzugyileg mit jelent az ha nem volt tulzottan megkimelve.
2014. jún. 14. 09:19
 14/19 anonim ***** válasza:

Bocs ha belekotyogok. A 98-2006 között gyártott Bmwkből is rengeteg van. Nagybátyámnak volt 2003 évjáratban és ezért adta el.

Nem fogsz cseppet sem kitűnni vele. Egy Bmw Z3 már alkalmas erre mert az ritkább. Vagy az Audi TT coupe meg a Mercedes C200 Kompressor Coupe. Az elég nagy butaság ha az összegürcölt pénzedet autóba fekteted. Folyamatosan csökkenni fog az értéke. Akkormár vegyél ingatlant. A Fiat Stilót megvédem mert unokatestvéremnek volt. Semmi baj nem történt vele száz ezer kilométer alatt. Azért adta el mert vett egy Fiat Grand Puntot. A Stilo harmad!!! annyiba kerül ugyanabba az évjáratba mint a Bmw.

2014. jún. 14. 10:09
 15/19 A kérdező kommentje:
Igen,csak nem egy ket ember panaszkodik arra h mennyi a meghibasodas benne.Egyet gondol es nem indul,valojaban meg semmi baja es ezzel van tele az internet.Talan az igaz h nem kene a bmw-vel foglalkozzak,hanem inkabb egy golfot vagy hasonlot kene vegyek.
2014. jún. 14. 10:34
 16/19 anonim ***** válasza:
Nem sikerült még választani? A Golf jó, nekem volt IV-esem 1.8-as motorral. Elégedett voltam vele. Jól ment, soha nem hagyott cserben. Csak a szokásos tennivalók voltak vele. Eladtam, mert olyan korba lépett, amikor még el tudtam adni jó árban. Újabb autót vettem helyette. De úgy érzem visszasírom még. 3-as BMW helyett újra inkább Golfot vennék, ha visszautaznék az időben. Csak itt a gyk-n flegmálják le a Golfokat az audisok. Az utakon megmutattam vele a szemétkedőknek, hogy mi is az a Golf áramlat. Amikor az M rendszámos Németországból turkált öreg Audik és BMW-k gondolták azt, hogy nem fognak hagyni előzni. Nyomtam egy gázfröccsöt és az a bizonyos áramlat megcsapta az arcukat. Elragadott most a hév, de hát nagyon sok szép emlék jött elő a Golfos időkből. Szerettem vezetni.
2014. jún. 17. 12:41
 17/19 A kérdező kommentje:
Mostmar enis ugy latom h inkabb ilyesmitkell vegyek.Pontosabban leszukitettem a golfra esfocusra.Jobban tetszik a focus csak felek h problemasabb mivel nem europai.1.4es motorral pont jo lenne varosba agolfal csak az nem tetszik h ha nem fekete akkor csunya :)) lassuk be nem egy szep kocsi de szerintem lehet jobb is mint a focus,csak szeretnek olyat vezetniami tetszik is :)
2014. jún. 17. 17:44
 18/19 anonim ***** válasza:
A Ford Focus se rossz. Próbáltam néhány alkalommal több generációt is és beláttam, hogy a futóművét nem túlzás magasztalni. Élvezetes dolog terelgetni az úton. Kategóriája legjobb futóműve, mint mondják. Az ne legyen zavaró, hogy nem európai márka. A dízel és benzin motorok egyaránt jók. Esetleg egyes dízel változatokkal lehet probléma, de az is megelőzhető. A külső szubjektív dolog. Nekem a Golfok tetszenek, de a Focusok is szépek.
2014. jún. 17. 20:12
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem tudom annak az embernek volt e BMW-je de szerintem nem nekunk például 2BMW van a csaladba egyik 320i 2005os es soha semmi Elektronikai baja nem volt csak a kötelező szervizek...
2014. júl. 2. 07:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!