Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Octavia 1,2 vagy 1,4tsi?

Octavia 1,2 vagy 1,4tsi?

Figyelt kérdés
Sziasztok új autó vétel miatt tettem fel a kérdést. Jobban örülnék az 1,4 tsi 140 lóerejének, de olvastam, hogy az problémás, van ennek valami alapja?
2014. jún. 8. 15:44
 1/5 anonim válasza:
Hello, nekem 2007-es 1.4 van, de szetintem gyenge a kasznihoz...!
2014. jún. 8. 16:25
 2/5 anonim ***** válasza:

A TSI motorok megbízhatósága kérdéses, mivel egy célja van, hogy papíron jó legyen a fogyasztása. A valóságban 8-10 litert ezek is megesznek, cserébe túl vannak bonyolítva, ami több hibalehetőséget hordoz magában.

Példa:

[link]

2014. jún. 8. 17:03
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát abba bizom, hogy a golf már 5 éves, talán azóta fejlődtek meg azthiszem átváltottak láncosról szíjasra, ha jól olvastam mert sok volt a megnyúlás, első ezek turbo motorok, ez az 1,4es 140 lóerő a tied 75 v 80.
2014. jún. 8. 19:32
 4/5 anonim ***** válasza:
1.4 140 ló.... LOL...... ezek 150000 és azért elmennek?
2014. jún. 9. 04:14
 5/5 anonim ***** válasza:

Az új szíjas TSI motorokról még nincs túl sok tapasztalat. Viszont mivel a régieknél szinte kizárólag a vezérlés környékén volt probléma, ezért az új motoroknak elviekben megbízhatóbbnak kell lenniük. Kivéve persze ha ezeknél valami mást rontanak el. :)

Az aktuális generációnál szerkezetileg nincs nagy különbség az 1.2 és az 1.4 között. A korábbinál teljesen különbözőek voltak.

2014. jún. 9. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!