Milyen robogót tudnátok ajánlani, amiben van hely?
Csak autóra van jogosítványom , és olyan robogót keresek ami ezzel vezethető , és viszonylag jól el lehessen benne férni. (két nyitott bukó egymásba forgatva azért menjen bele)
Néztem Honda Spacy-t és Pantheont-t vagy Yamaha Majesty-t ,de sajnos ezek 50 köbcentinél nagyobbak. De valami hasonló méretűben gondolkodok.
Értem, akkor félreértettem a dolgot, bocs.
Hát, hogy szinte legyek, 50-esben olyat, amibe 2 sisaknyi hely van, nemigen tudok. Ezek ennél kisebbre vannak tervezve. Mindenképp olyat kell keresni, aminek van 125ccm-es blokkal szerelt változata, annak nagy eséllyel nagyobb a tároló helye.
A legnagyobb talán a Kymco Grand Dink, ennél méretesebb 50-es szint biztos nincs. De nem tudom, ennek mekkora a tartója.
Én egy másik megoldást ajánlok: vegyél a robeszra pluszban egy sisaktartó dobozt. 10-15 ezer környékén újonnan nagyon jókat kapsz, de használtan is jó állapotúak vannak. Én két éve 3000 ft-ért vettem egy használt GIVI dobozt, nagyon jó dolog. Hozzá teszem, hogy nekem egy Aprilia Scarabeo-m van, aminek nincs tárolója az ülés alatt, a nagy kerekeknek hála. Szóval nem is volt más választásom. De a doboztól nem kell félni, elég, ha akkor rakod fel, amikor szükség van rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!