Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek a Hebo...

Mi a véleményetek a Hebo légszűrőkről?

Figyelt kérdés

[link]

Néztem egy ilyent. Ahogy elnézem ez nem igazán egy sportlégszűrő, tehát nem enged be több porszemet. Javítsatok ki, ha tévedek.

Egy Rieju rr50-be lenne amiben már elég elhasznált a szivacs, megvegyem vagy inkább vegyek a gyáriba egy új szivacsot?

2014. jún. 6. 22:22
 1/5 anonim ***** válasza:
De beenged. A totalcaron van egy jó cikk a levegőszűrőkről érdemes elolvasni. Persze lehet okoskodni de az igazság benne van a cikkben. Ha szar a szivacsod akkor cseréld ki de a sport levegőszűrőket alaposan s komolyan kell kezelni hogy rendesen szűrjenek. A sportmotoroknak mármint amiket sportcélokra használnak azoknál nem a tartósság a fő szempont. Gondolom neked igen. Én gyárit vennék bele.
2014. jún. 6. 22:27
 2/5 A kérdező kommentje:

[link]

És egy ilyen jó lenne? Persze ha stimmel a méret.

Az a baj, hogy neigen lehet megfelelő méretű szivacsot venni. Ha veszek egy nagyot és kivágom belőle a megfeleltő formát, az úgy jó?

2014. jún. 6. 22:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem ismerem a konkrét motort. Gyanítom ezt is kezelni kellett volna rendszeresen de ezek szerint nem tetted. Minden jobb mint egy szakad szűrő de minden szivacsos levegőszűrőhöz kell valami ami megköti a port. A papríbetéteseknél nem mert ott magát a szűrőpapírt cserélik.
2014. jún. 6. 22:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Mindekettőhöz oda van írva hogy KEZELNI KELL. Szárazon szűr megfelelően. A gyári is hasonló lehetett mivel ha jól néztem a tiéd egy cross pályamotor.
2014. jún. 6. 22:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy kezelni kellett volna, de most vettem a mocit használtan!
2014. jún. 7. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!