Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerinted hány lóerős autó...

Szerinted hány lóerős autó ideális első autónak, ha a pénz nem számít?

Figyelt kérdés
Te milyen autót vennél ha nem számítana a pénz, de friss jogsid lenne...
2010. jan. 1. 17:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

én egy 225 lóerős nissan suvon tanultam kb másfél éven keresztül úgy ,hogy rokon ült mellettem,akinek 30 éve van jogsi. Ez bármennyi lóerőnél hasznosabb volt mert nem idéztem elő olyan helyzetet ahova kellenének a lovak.

Én szerintem ma már egy Bugatti-t(1001LE.) is el tudna vezetni egy kezdő, mert olyan elektronika van benne ,hogy hülyebiztos.

Régen még volt a dupla kuplunk meg a manuális váltó nah ott lehetett javítani a váltót mert ha sok a paci rossz a sebességfokozat a váltó tört..

2010. jan. 1. 22:38
 12/19 anonim ***** válasza:
Ha a pénz nem számítani akkor biztos hogy valami 100LE feletti benzines-t vennék.
2010. jan. 2. 04:51
 13/19 anonim ***** válasza:
a Bugattisnak: az 1001 lóerő nem pontos infó. a gyár azt állítja, hogy a teljesítménye BŐVEN meghaladja az 1000 LE-t, de pontos infót nem ad ki. ezért írják minden weboldalra,katalógba, hogy 1001 LE. de kitudja. ha bőven meghaladja, akkor lehet 1200. esetleg 1400, 1600,még 1800is. ez rejtély :)
2010. máj. 20. 22:47
 14/19 anonim válasza:

Nézd én azt tanácsolnám hogy egy gyengébb de könnyen kezelhető autót vegyél amit nem sajnálsz...nem írok direkt példát mert az hogy neked ebbe a kategóriába mi a tartozik az tőled és az anyagi helyzetedtől is függ!Persze mindenképpen használt autót kell venni..

Semmi képpen ne vegyél ladát,trabantot,watburgot .. sokan azt mondják hogy ezek ideálisak 1. autónak de NEM .. sok velük a gond és az autózást is gyorsan megutálod! annyi előnyük van hogy a következő autódat nagyon megfogod becsülni :)

2013. nov. 20. 16:29
 15/19 anonim ***** válasza:
Várjál.... F astrátok van, a pénz meg nem számít?
2013. nov. 20. 21:36
 16/19 anonim ***** válasza:
Alap dolgok cseréjének megtanulására/merészség szerzésére jó a Trabi, és megvan a maga feelingje :) bizonyos embereknek való, valaki szereti a hibái miatt, de sokan nem szeretnek kicsit olajosak lenni, ezért utálják...
2013. nov. 29. 00:41
 17/19 anonim ***** válasza:
*nem igazán szeretik a hibái miatt, inkább: a hibái ellenére is szeretik.
2013. nov. 29. 00:42
 18/19 anonim válasza:

Nissan GTR....de csak akkor ha van rá 25-30 Millió ft-od...

600LE feletti teljesítmény...nincs jobb nála....

de ha tanulni akarsz akkor Honda Civic...találsz fent tuningolt járgányokat vagy a Ford Mondeo/1994-es Mondeom van 2.0i és 136Le van benne ez nekem elegendő addig amig nem futja jobbra/.

nem mindegy h első vagy hátsó avagy 4x4-et veszel...meg h hány LE-vel akarod ....

de minimum 150LE lefgyen benne ha benzines...ha Diesel-es akkor lehet 90-100 hiszen akkor értelemszerü a TDI között nézelödnöd:D

De ha 3 márka érdekel akkor ugye BMW ...Lexus...Audi ...és az uj Mercedes-ek...:D

2013. dec. 29. 16:58
 19/19 anonim ***** válasza:

"100 lóerő minimum kell

Sokkal biztonságosabban lehet előzni, és ha gázos a helyzet, a 100 ló könnyebben kiránt mint a 60-80 "

Vehet elsőre akár 1000 lóerős kocsit is, de ha nem tudja kezelni, akkor úgy ki fogja rántani, hogy nekicsapódik az első fának... Elsőre legyen egy jó megbízható kocsi (a törtésteszteken elért eredmény legyen a döntő, ne a lóerő), aztán pedig ha majd levezetett 100-200 ezer kilométert, gondolkodhat erős autón.

2015. máj. 19. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!