Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Renault Megane 3 1.6 benzines...

Renault Megane 3 1.6 benzines autóval mi a baj?

Figyelt kérdés
Új 0 km-és autót szeretnék, és egy Megane 3-át néztem ki. Olcsóbb mint a többi kategóriatárs, és nagyon tetszik. De. Ismerőseim közül konkrétan lebeszélnek a Megane -ról, mondván h sz.r. Nem volt soha Renaultom, mi a baj vele? Új autó hogy lehetne sz.r? Renault benzinmotorokat konkrétan istenitik... Akkor mi baj velük?
2014. jún. 5. 16:29
 1/5 anonim válasza:
25%
túl sok bennük a modern elektronikus alkatrész és hamar tönkremennek... eggyik ismerősömé egyszercsak gondolt eggyet azt a motor indítása helyett az ablaktörlőt kapcsolta be... ténleg szar de ha sokat akarsz késöbb költeni rá akkor vedd meg!
2014. jún. 5. 16:38
 2/5 anonim ***** válasza:
88%

Tudomásom szerint a II. szériával volt gond.

Itt írnak róla feketét-fehéret:

[link]

2014. jún. 5. 17:04
 3/5 anonim ***** válasza:
68%

ez a népítélet egy vicc..... 3at olvastam, egy 2.500, egy 15.000, egy meg 80.000 km-ert hajtotta.

és büszkén írja hogy mekkora gép mert nem volt hibája.... még szerencse 2500 km nincs....

2014. jún. 5. 17:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem véletlenül olcsóbb a társainál. Franciáknál mindig van pár érdekes mérnöki megoldás ami általában a kényelem vagy a megbízhatóság rovására megy. És az összeszerelés minőségét sem ellenőrzik túl szigorúan, gyakran vannak benne széteső beltéri elemek.
2014. jún. 5. 17:52
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem szar egyáltalán. A benzinmotorjaik tényleg nagyon jók. Bár én az olajcsere periódust lecsökkenteném maximum 15 ezer kilométerre.

Ha elromlik valami, akkor azt úgyis garanciában cserélik, ami egyébként 5 év, vagy 100000 kilométer.

2014. jún. 5. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!