Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért csinálhatja ezt a...

Miért csinálhatja ezt a robogóm? (Runner)

Figyelt kérdés

Vízhűtéses, ötvenes Runnerről van szó. 0-25-ig gyorsul rendesen, és itt 25-től 35-40ig elkezd darálni alig akar menni, majd ha ezen nezehez túljutott, megy megint mint a rakéta.

Az a legérdekesebb, hogy ezt csak hidegen csinálja, mihelyst bemelegszik nyoma sincs ilyesminek.

2014. jún. 5. 15:51
 1/4 Granitis ***** válasza:
én az elektronikára gondolnék de szerintem vidd el szervízbe, ott megmondják mi a nyűgje
2014. jún. 5. 21:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez úgy történik, hogy beindítod, pattansz is rá rögtön és húzod is neki (írtad, hogy hidegen, de arra vagyok kíváncsi, hogy az első pár gázadásnál csinálja)? Mert akkor szerintem normális, mert egy nem üzem meleg motor teljesen másképp viselkedik. Amíg hideg nem is tesz neki jót, ha nyelezed.
2014. jún. 5. 22:20
 3/4 A kérdező kommentje:

Igen, csak akkor mikor hideg. Ez általában csak az első indulást jellemzi, utána már 1 km után melegszik annyit, hogy mérséklődik, szinte alig érződik mikor újra elindulsz, majd ha többet, 3-4 km-t megyek, akkor teljesen eltűnik, egyenletesen húz végig.

Az elektronika szinte teljesen kizárva. Nem nagy hiba de azért zavaró nap mint nap :)

2014. jún. 6. 10:53
 4/4 anonim ***** válasza:

Elhiszem, hogy zavaró.

Lehet, sőt biztos, hogy karbulálási hiba. Állíts a karbin.

2014. jún. 6. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!