Vw golf 4 1.9 pd tdi-ről vélemény? Sok gond van vele? 430 ezer km-t futott
A legjobb barátomnak van ilyenje, szerencsétlen már a fél életét ráköltötte, állandóan valami baja van.
Van egy 1.6-os benzines Golf is a családjukban, az rendben van, megbízható.
430e km...
MIndenki elfelejti hogy ez egy realis futas teljesitmeny egy ilyen koru dizel autoban...
1.9 Pd-kel nem volt sok gond, ha normalisan volt szervizelve es normalis gazolaj kapott. A PD mar nem szereti tulsagosan az okosba beszerzett gazolajat...
Sajat tapasztalatom szerint nagyon jo es stabil auto, van hozza bontott es utangyartott alkatresz boven.
Nekem volt szerencsem ulni egy IV-es golfban amiben 1millio 50ezer km volt es gond nelkul indult barmikor. Elso tulajos volt az auto, europat jarta vele az ember es ez ido alatt egy turbo felujitasa volt(a fogyo,kopo alkatreszeken kivul, vezerles csere 10x, kuplung 3x, olaj pedig minden 10e km utan) ami szerintem nem rossz. Tudom ez eleg szelsoseges esett de van ilyen is...
Egyebkent a PD-t jobb konstrukcionak tartom mint az ujabb kozos nyomocsoves dizeleket, de ez az en velemenyem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!