Miért nem indul a suzuki Sepiám?
Sok dolog lehetséges, de a legvalószínűbb, /már ha van szikra/, hogy nem kap üzemanyagot. A túlfolyón akkor jön a benya, ha nem zár rendesen az úszó./felakadt/ Sajna elő szokott fordulni, le karbi, megigazít, vissza. Tudod ellenőrizni visszarakás előtt, benzincsonkba levegőt fújsz, fejjel lefele nem megy, normál állapotban igen.
Karburátor tömítettség. Gyakori hiba, hogy fals levegőt szív a karburátor és a szívócsonk között, így nincs elég vákum, hogy felemelje a benzint a karbiból.
Ha kap benzint, érezni a kipufogó végénél. Vigyázz, a sok rugdosástól tele mehet olajjal a henger. Ugyan jó lesz a kenése, de az életbe nem indul be. Le tudod venni az olajtömlőt a karbiról, de ha beindul, azonnal vissza kell tenni, és 1-2 ezer kilóméterig érdemes a benzinbe is tenni egy kis olajat.
Membrán probléma nem lehet, mert akkor nem lenne kompresszió.
Beállok a sorba. Hétfő reggel leállítottam, majd egy óra múlva akartam indulni, és se kép, se hang. Úgyhogy hétvégén én is próbálkozom. :) Szerintem valami elektromos gond van. Majd szólok, mi lett az eredmény.
Amúgy e-motorparts.addel.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!