Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » MIlyen autót érdemes venni...

MIlyen autót érdemes venni max 400 ezer forintig?

Figyelt kérdés
Valamilyen fiatalosabb autó kellene. Tudom hogy Swift lenne az első ajánlat, de ezt kizártam, mert nekem nem tetszik. Nem vagyok Suzuki ellenes, de venni sem akarok. Nem zárkózok el semmi más elől. Inkább benzines kellene, mert hétvégi kocsi lenne, akkor is rövidebb távokra. Más kikötés nincs, de előnyt jelent, ha fürge az autó.
2014. jún. 3. 18:01
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Van pár, amiket nézegettem. Biztos nem tökéletesek, ennyi pénzért nem is nagyon lehetnek azok, de azért nagyon sz*rba sem akarok nyúlni.

Ezeket érdemes lenne megnézni?

[link]

[link]

[link]

[link]

4en mennénk, apám, aki 15 éve sofőr meg 2 barátom: egy karosszéria lakatos és egy autószerelő, úgyhogy az átbszás nem nagyon jöhet szóba.

2014. jún. 3. 20:14
 12/15 kazsemestor ***** válasza:

első kereskedős,gyanúsan semmi infót nemír róla.

A VR6-okat én egyből ki is hagynám,azokkal nagyot lehet bukni,eléggé kivannak a vr6 motorok,jó hangjuk van és mindenki tapossa.De ha szerelőt viszel,még akár jó is lehet.

Uccsó Fastra legalább őszintén leírt mindent.

Hajrá,majd írd meg,mi let végül!

2014. jún. 3. 20:33
 13/15 anonim ***** válasza:

Ja, azt nem gondoltam, hogy a 400-as keretből 2 literes autót szeretnél venni. Egy régi vágású 2000-res benzines alsó hangon a 1,5x-sét kéri egy 1,2-1,4-esnek. Súlyadó, biztosítás is jóval többe van.

Gondoltam nem árt ha ezeket tudod. :)

2014. jún. 3. 20:45
 14/15 A kérdező kommentje:
Igazából nem kell hogy ilyen nagy motor legyen benn, de a VR6-os motorral ellátott kocsik közül egy birtoklása régi álmom. Azt tudom, hogy a biztosítás és az adó jóval több, de még az is lehet, hogy egy kisebb motoros lesz a végső kocsik. Még át kell néznem a kínálatot, nem lesz egyszerű döntés.
2014. jún. 3. 21:15
 15/15 kazsemestor ***** válasza:

szerintem VR5nek szebb hangja van,akkor meg sor5.

Akkor meg Audi 80 (esetleg 100) 2.3 benzin.

Árba belefér.

2014. jún. 3. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!