Mi kell ahhoz, hogy személyi sofőr lehessek?
Attól függ. Ha nő vagy akkor csak és kizárólag úgy ha valami ismerős benyom valahová.
Nekem is már egy jó ideje van B-s jogsim, pluszban C, D, E, saját autó (igaz csak személy), egyetemi végzettségem, idegen nyelv ismeret, külföldön is szerzett vezetési tapasztalat, stb.
De mindig jön a kőkorszaki duma, hogy: "Jaj, hát elsősorban férfiak jelentkezését várjuk!" meg még 10 oldalon keresztül sorolhatnám a kifogásokat.
Ha pasi vagy, akkor peches vagy és kész.
Saját autó nem feltétlenül kell. Aki alkalmaz egy sofőrt annak általában van egy komoly cége vagy annyi pénze hogy vesz egy autót amiben hátul kényelmesen elvan.
PÁV mindenképp. Ami még sokat dobhat az egy komolyabb vezetéstechnikai tréning. Egy komolyabbért 100 ezret is elkérhetnek, de ha azt elvégzed akkor kapsz egy papírt hogy te ilyet is tudsz. Ami elég jó pedigré.
Egy példa: [link]
Ez világos.. Én csak arra vagyok kíváncsi, hogy mi mindent tudnék a B jogsi mellé letenni. Minden lehetőség érdekel.
Köszi az eddig infókat, de még várom a válaszokat! (Amúgy 28 éves férfi vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!