Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Holnap cserélem le autómat....

Audi7489 kérdése:

Holnap cserélem le autómat. Sajnálom leváltani, volt már veletek ilyen?

Figyelt kérdés
Még sose cseréltem autót, ez lesz az első. Igazából hozzám nőtt 4 év alatt, eddig egyszer rohadtam le vele félúton, de akkor is mehetett volna. Mivel szar esztétikai állapotban van, műszaki lejárta közeledtével úgy döntöttem váltani kell.

2014. jún. 3. 11:10
 1/10 anonim ***** válasza:
Mi a 15 éve szalonból vett autónkat adtuk el nemrég. Sajnáltuk, de azt jobban sajnáltuk volna ha mi vontatjuk be a bontóba. Így legalább mást boldogít.
2014. jún. 3. 11:15
 2/10 anonim ***** válasza:
27%

mást boldogít? haha!

csak a pénz kell nektek, csak ezt senki nem meri bevallani rajtam kívül! igen én gerinces vagyok, nekem a pénz kell!

2014. jún. 3. 11:17
 3/10 A kérdező kommentje:
2esnek: mivan??
2014. jún. 3. 11:23
 4/10 anonim ***** válasza:
Kedves 2., alias gerinctelen. Tekintve hogy az autó vételára kevesebb volt mint a család havi bevétele, nagyon nem lettünk tőle gazdagabbak. Azért adtuk el mert vettünk egy újat és így fölöslegessé vált.
2014. jún. 3. 11:24
 5/10 A kérdező kommentje:
értem, nekem nehéz a váltás, emlékszem sok túrára, ahova elvitt, olyanokra is amikor picit szivatott :D
2014. jún. 3. 11:26
 6/10 Beviz Elek ***** válasza:

Persze hogy volt. 3 év, szex benne mindenhol, sokat szerelgettem, nagyon imádtam.

Típusazonost vettem nagy motorral, a másikat pedig a csajom megkapta.

Nagyon büszke vagyok mikor mindkettö az udvaro egymás mellett parkol.

2014. jún. 3. 12:26
 7/10 A kérdező kommentje:
na ja, de én nem tudom megtartani, pedig megtenném:) nagyobb kategoriájú autót vettem, mégis rossz váltani:)
2014. jún. 3. 12:41
 8/10 VarMa ***** válasza:

En nem sajnaltam, vagyis talan megis...

Sajnaltam mert azok az elmenyek amiket adott, a pentek esti Balaton turak, akkoriban 10e ft volt egy telitank gazolaj es elment vele picit tobb mint 1000 km-t es soha nem hagyott cserben...

Orultem mert egy komolyabba ultem at. Ugyan nekem nem volt meg 4 evig de meg egy evig sem (6 honap).

Fura azota eleg sok autom volt de az elsonek meg az illatara is emlekszem, sot meg a rendszamara is pedig mar 11 eve volt...

2014. jún. 4. 05:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Mindig büszke voltam rá, hogy nem vagyok szerelmes a kocsimba, mint sokan. Csak egyx darab vasnak tartom, ami elvisz A-ból B-be. De, amikor 10 év és 260e km után másikat vettem, még hetekig a grázsban tartottam a régit, mielőtt meg tudtam válni tőle.
2014. jún. 4. 16:22
 10/10 A kérdező kommentje:
én sem vagyok szerelmes, egyszerűen van egyfajta kötődés felé. Annyi helyen voltam vele, annyi kalandom volt vele, és sose hagyott cserben egy úton sem.
2014. jún. 5. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!