Van egy 4 ütemű 50cm3 robogóm ami nem nagyon akar menni le van fojtva, mit lehetne tenni vele?
Ha sokáig akarod használni akkor ne piszkáld!
Előfordul tiltás az elektronikában is ,de elsődelegesn a kipufogónál van fojtás .Elméletileg ha új a gép és be van járatva akkor ezt kiveszik a kötelező szervizbe.Nos ha megy 60km/h-t akkor ennek kell örülni.Ha erősebb gépet szeretnél meg gyorsabbat akkor érdemes elgondolkodni nagyobb ccm motoron ,mert a picit tunningolása nem éri meg egyáltalán és nem is lesz biztonságosabb.
Mivel 4t így szerintem a legésszerűbb lenne nagyobb görgőket bele tenni,de akkor viszont veszít az erejéből,de viszont nem teszed annyira tönkre szerintem mint a többi tunninggal.
Előző!
Hengerfejjel együtt vettél rá 80-as hengert? Vagy nem kellett átalakítani? Mennyivel jobb a helyzet?Fogyasztás? Nekem több motorszerelő műhelyben is mondták hogy nem ajánlatos,szóval azért csak vigyázz rá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!