Honnan tudok kettős tömegű lendkereket és kuplung szettet rendelni? Az autósbolti árak még kedvezménnyel is nagyon húzósak.
Nem erre gondoltam,hanem pl Luk márka autósboltban sokkal drágább mint pl a kuplungmester oldalon.
Ki mit gondol miért olcsóbb ott 100 ezer forinttal mint a boltban ugyanaz a gyártó terméke?
Azért mert a nagy forgalmazók kb 200% haszonnal árulják a cuccot. Aztán milyen király, amikor X értékű vásárlás után ad neked 50% kedvezményt. Igaz neki akkor is meg van az eredeti haszna..
Hát ezért vannak árkülönbségek.
Én az unixtól szoktam rendelni nem tudom hogy az árak szempontjából milyennek számít de eddig mindig azt hozták le amit megrendeltem.
Köszi a válaszokat!
Az unixnál nagyon drága ott is több mint 100 ezer a különbség.
Nem tudom hol szerelik össze,de nézd meg te is ha gondolod.Kíváncsi vagyok a véleményedre.
Mazda 6 2004-es 2.0 dízel 89kw
unix,és kuplungmester oldalakat hasonlítottam,mindegyiknél Luk gyártó.Kuplung szett és kettős tömegű lendkerék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!