Milyen autót vegyek?
Az Insignia Kombi nem nagycsaládosok autója. Az autó méretéhez képest kifejezetten rossz a belső térkínálata.
Az én tippem ez:
pár német autó
bmw 318d touring
audi a6 avant
vw passat iv Rline
Toyota Avensis kombi 2.0 dízel motorral 4 misiért 3-4 éveset lehet már venni belőle.
vagy ha német kell akkor a skoda superb 2.0 CR TDI dízel motoral ha nagyon számít a fogyasztás,és ezekből is lehet venni 3-4 éveseket 4 misiből.
Ezekben az autókban tényleg sok hely van a hátul ülőknek is és a csomagtartójuk is hatalmas e mellet.Mellesleg az alkatrész árak sem vágnak majd földhöz mert a fentebb említett két autó egyik sem a prémium szegmensbe tartozik.
Hát ha nem feltétlenül ragaszkodól kimondottan csak a kombi autókhoz ennyiért új autót is kapsz ha már nem kell nagyon nagy autó.
Skoda Octavia
Mitsubishi Lancer
Opel Astra kombi ( a hely majdnem akkora benne mint egy insigniában,de ebből újat is kapsz 4 misiért)
Citroen C Elisee 1.6 HDI dízelmotorral
Mivel ezek mind új autók így a megbízhatóságuk azon fog múlni hogy mennyire fogsz odafigyelni az autó szervizelésére.
De ha minden áron kombi kell én a helyedben vagy egy új astra combit vennék vagy egy 1-2 éves skoda octavia kombit
pl egy ilyet
Egyet kihagytam a felsorolásból még az új ford focus kombi is szóba jöhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!