Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Műszakira ki kell venni a...

Műszakira ki kell venni a hangcuccot?

Figyelt kérdés

Frissen behozott autó, van benne cirka 1300W teljesítmény.

A kérdés az, hogy én kötöttem be, nem hivatalos szervíz, és NKH-hoz kellesz műszakira vinni.

Ki kell szerelni belőle?

Illetve a belső világításokat is, mert azokat is LED-re cseréltem

2014. máj. 30. 12:58
 1/8 anonim ***** válasza:
Belső világításnak gyárinak kell lenni, a hangcucc maradhat.
2014. máj. 30. 14:11
 2/8 anonim ***** válasza:
hülyeség amit az első ír, maradhat a belső világítás. de miért pont NKH-hoz viszed?
2014. máj. 30. 14:19
 3/8 A kérdező kommentje:

Mert külföldről lett behozva, és csak NKH-hoz lehet, utána pedig a regadót kell fizetnem.

Csak nagyon nehéz volt berakni a ládát, mert pontosan az a méret, ami még befér.

1 mm sincs szabadon szélességre... és nehéz kivenni. ezért kérdem

2014. máj. 30. 14:50
 4/8 anonim ***** válasza:

Elvileg maradhat. Attól is függ, hogy okoz-e balesetveszélyt, például ütközéskor megindul-e előre a zajláda, meg hogy akadályozza-e például a pótkerékhez való hozzáférést, stb.

Milyen típus az autó pontosan és hol van a hangláda?

Csak azért kérdem, hogy pontosan el lehessen képzelni, hol lehet a hangtechnika és mennyire lehetne probléma.

A belső világítás sem lenne igazán gond, ha normálisan világít, leginkább a külső típusidegen világítást dobják vissza. Emiatt is jó lenne tudni az autó típusát, évjáratát és a ledes égők típusát (mert egyes esetekben elkezdenek a ledes égők stroboszkópot játszani idővel).

2014. máj. 30. 15:05
 5/8 Vizéli László ***** válasza:
A ládáért szinte biztos hogy nem szólnak. A belső világításra nem tudom, De maximum ha biztosra akarsz menni kicseréled addig sima izzóra.
2014. máj. 30. 16:17
 6/8 A kérdező kommentje:

Belső világításnak vettem RGB Led szalagot, és beraktam minden belső világításhoz, így pirosat világít.

Visszteszem szerintem az alap szofita égőt.

Egyébként 96-os A4.

2014. máj. 30. 16:24
 7/8 A kérdező kommentje:

A két erősítő az ülés hátára van felcsavarozva, szabályosan elkábelezve.

ha lehajtom az ülést, ott a láda hátfala, és kb. 30 cm hely marad a csomagtartóban.

Estére lefotózom nektek.

2014. máj. 30. 16:25
 8/8 anonim ***** válasza:

rgb szalag felesleges volt a piros színhez, elég lett volna (és olcsóbb) a sima piros

beleköthetnek:

Belső világításra vonatkozó üzemeltetési műszaki feltételek

53. § (1) A vezetőfülke, illetőleg az utastér megvilágítására szolgáló belső világítással minden zárt vezetőfülkéjű, illetőleg zárt utasterű gépjárművet, mezőgazdasági vontatót és lassú járművet fel kell szerelni.

(2) A belső világítás csak színtelen (fehér) vagy kadmiumsárga fényt bocsáthat ki.

(3) A belső világításnak - kivéve a kizárólag helyi megvilágítást adó lámpákat - a vezetőülésből kapcsolhatónak kell lennie.

(4) Az autóbusz belső világításának az utasteret, valamint a fel- és leszállásra szolgáló lépcsőket közel egyenletesen kell megvilágítania. A belső világítás a vezetőt a járművezetésben nem zavarhatja.

2014. máj. 30. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!