Miért van az hogy még a mai amerikai filmekben is vannak 240-es Volvok?
Figyelt kérdés
A régiekről nem is beszélve. Szinte nem is lehet megnézni úgy egy mai amerikai filmet hogy ne legyen benne egy ilyen öreg Volvo.2014. máj. 27. 22:32
1/11 anonim válasza:
Mert szeretik a klasszikus autókat beletenni a filmekbe, sokkal hangulatosabbak kelléknek, mint az új, mindenhol gömbölyített formájú autók.
2/11 anonim válasza:
Ez nekem is feltűnt.
Engem zavar , h nemlátok gömbölyű formákat, mindenhol kocka volvo és ford
3/11 anonim válasza:
A válasz egyszerű, mert nagyon jó autók. Amikor árulni kezdték az ára kedvezőnek számított és a biztonsága miatt nagyon jól fogyott és mivel nagyon megbízható és szerethető autó ezért nem cserélték le a tulajdonosok így rengeteg megmaradt belőle. Nem vagyok filmes de úgy tudom hogy direkt olyan járműveket választanak ami az adott helyen része az utcaképnek,nyilván így élethűbb a film. A 240-es Volvo pedig a mai napig része az utcaképnek ott kint.
4/11 A kérdező kommentje:
Elnézést ha félreérthető voltam,engem nem zavar , csupán érdekelt az oka.
2014. máj. 27. 23:11
5/11 anonim válasza:
De csak kombiban. Azt a modellt nagyon szerették az amerikaiak mert a formavilága és korát meghaladó biztonságossága nagyon közel áll(t) az amerikai gondolkodáshoz. Azért mai filmekben már nem nagyon lehet 240-eseket látni, de 10 évvel ezelőttiekben még tényleg gyakori volt.
6/11 anonim válasza:
Igaz amit írtál de a kérdésre vonatkozóan tényleg az a válasz hogy azért mert még ma is nagyon sok van az utakon belőlük.
7/11 anonim válasza:
A 3-as vagyok. 6-osnak: Kombiból rengeteg fogyott Amerikában ezért van a filmekben több belőle. Azt mondod a maiakban már nincsenek? Nekem annyi jutott eszembe hogy leírni se tudom:
A Ted-ben ami 2012-es film sokszor szerepel egy kombi
A Zakkant Halloween-ben (2012) a főszereplő ilyennel jár
Az Így neveld az anyádat-ban (2012) is van egy kombi
A Vörös hajnalban (2012) az utcakép része egy sedan
A legenda folytatódik c. filmben szintén az utcakép része pedig 2013-as film. És hogy ne csak amerikait mondjak az új Thorban is állandó szereplő egy piros kombi. És még sorolhatnám...
9/11 anonim válasza:
Akkor ezek szerint én nézek kevesebb filmet. :)
10/11 anonim válasza:
Szintén feltűnt! Nem igaz, hogy a mai filmekre nem jellemző, csak a 10 évvel ezelőttiekre. Hirtelen 3 sorozat, amit mostanában néztem: Hanidmaid's Tale (az elején Volvo 240-essel hajtanak az árokba). Castle Rock (új sorozat), az egyik szereplő Volvo 240-essel jár. Ma kezdtem egy új sorozatot, ami szintén mai korban játszódik, Sharp Objects. Már az első részben feltűnt, hogy a főszereplő hölgynek Volvo 240-ese van. Tényleg rengeteg (amerikai) filmben, sorozatban van egy Volvo 240-es. Nekem is jó ideje feltűnt (és a mai napig benne van a filmekben, sorozatokban). 2018. augusztus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!