Első robogónak milyet ajanlotok?
Milyen markajut es tipusut ajanlotok 50 cm3 robogonak?
100000-200000 max
17 fiu
Aprilia Scarabeo 2t
Egy álom ezekre a "minőségi" magyar utakra a 16-os kerék. Komfortban össze sem hasonlítható a kiskerekű társaival, motor meg ebben is ugyanaz, mint a többiben: Minarelli.
Ajánlom még a Piaggio Liberty 2t-t, ugyanaz a konstrukció.
Nézd, én azért írtam a Scarabeo-t, mert 100-200 ezer ft között kerestél robogót. Ezekből pedig már 120 ezer körül is normális állapotúakat kapni, 7-8 évesek közül.
Azt nem írtad eddig, hogy újat szeretnél. De ha ez a helyzet, a 200 ezer nem lesz elég. Én is nézegetem mostanában az új robeszokat, leírom, mire jutottam.
250 ezertől kezdődnek a kínai gépek árai. Ennyi pénzért csak és kizárólag kínait kapsz, olaszt, japánt felejtsd el.
Szóval ilyen összegért van Linea: [link]
Kattints a képekre, ott lesz, melyik mit tud, és mennyi az ára.
Van Keeway: [link]
És van Motowell, bár ez már drágább kicsit, 300 fölött elérhető: [link]
És esetleg még meg lehet említeni a Benellit, ami régen olasz volt, amíg egy kínai cég fel nem vásárolta. Ez is kicsit drágább verzió: [link]
Én ezeket ajánlom, ha az olcsóbbak közül akarsz újat. Sok fórumot átbogarásztam már, és ezek azok a kínai márkák, amikről egész jók a visszajelzések. Főleg a Keeway-t dicsérik sokan. Én most készülök személyesen is megtekinteni egy Linea márkakereskedést, egyelőre még csak tájékozódó jelleggel. Sajnos a Scarabeo-mat tesóm kisajátította, azzal jár suliba, így kell egy másik nekem. Meglátjuk, mi sül ki belőle. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!