Elkezdtem az autó jogosítványt, csak a városi van vissza, azonban elkaptak a rendőrök miközben kipróbáltam a haverom 50 cc-s robogóját, helyszíni bírság, illetve eltiltás a jogosítványtól, ilyenkor mi van?
Az van, hogy levizsgázhatsz városi vezetésből is, csak nem kapsz majd jogosítványt!
Hogy lehetsz ennyire hülye?
"helyszíni bírság, illetve eltiltás a jogosítványtól"
Húha, ilyent még nem láttam! Beszkennelnéd a határozatot?
Annyira kíváncsi vagyok, legalább egy fotót tegyél már fel!
mennyire tiltottak el...?
előző! az elsősegély az nme veszik el... de azon kívül tényleg minden ...
6.!
2 év eltiltás jár, a KRESZ pedig 2 évig jó!
Utolsó!
Akkor sittelik le, ha újra elkapják, de ha nem volt büntetve akkor max. felfüggesztés.
És a lepontozást megint csak köszönöm szépen... De az aki hülyeséget írt azt meg zölddel értékelik. Sok tudatlan!
Szerintem így akarta feltenni a kérdést.Helyszíni bírság?
Illetve eltiltás a jogosítványtól? Ilyenkor mi van? Mert mivel nem rendelkezett vezetői engedéllyel,így a helyszíni bírság nem lehetséges.Tehát szabálysértés miatt feljelentést tett a rendőr.Amit az illetékes kapitányság szabálysértési osztálya fog elbírálni.És büntetést kiszabni az elkövetőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!