Mi a véleményetek a Harley Davidson motorokról? Vagy szerintetek melyek a legjobb motorok?
Nincs véleményem, mivel nem az én világom. A motorozásban az a jó, hogy mindenki azt az ágát műveli amit kedvel. Nekem sportmotorom van, van aki supermotozik, van aki túrázik, más emberek pedig chopperekkel gurulnak ( nem fogom az összeset felsorolni ). Ez szerintem jól van így. Nincs olyan, hogy legjobb motor.
A Harley-nak van Budapesten és Nyíregyházán is márkaképviselete. Itt találsz információkat a forgalmazásról is:
A kérdésedből az jön le, hogy fogalmad sincs a motorok világáról...
Hogy melyek a legjobb motork? Ez most azért érdekel, mert szeretnél ilyenről álmodni?
Felsorolni sem lehet a jobb minőségű világmárkákat.
Velemeny?
Elfogult vagyok, mert a csaladban van egy.
Egy eleterzest kepvisel, egy hangulatot. Elozo jol irta, ha szaguldozni, szerpentines utakon dontogetni akarsz, akkor valami japcsi gep, de ha 7vegente el akarsz gurulni erre-arra, gyonyorkodni a tajban, elvezni a hangjat, akkor vegyel Harley-t.
Nincs olyan, hogy legjobb motor. Mindenkinek a sajatja a legjobb :)
Ha nem ertesz a motorokhoz, akkor meg veletlenul se vegyel egyet apukadnak, mert lehet hogy veszel neki egy choppert es kiderul az oregbe szorult ifjusaga evek ota egy crossmotorra vagyik, hogy sarazzon vele... vagy kimenjen 'nemetbe' dongetni a palyan egy gyorsasagival...
Inkabb kerdezd meg tole, vagy vegyel neki egy makett (model) motort es add at azt, mondvan, hogy az igazi a kereskedesben varja, csak ki kell valasztania melyiket szeretne. Igy a meglepi is meglesz es a csalodast is elkerulod, hogy olyat veszel neki, amire nem is igazan vagyik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!