Milyen megoldást ismertek az autóm leghumánusabb feltöréséhez?
Figyelt kérdés
Adva van egy bekrepált spal tx3g3 riasztórendszer és egy fiat punto. Ebbe most ne menjünk bele, de a távirányítóval nem tudom nyitni a központi zárat. A dologban a rafinéria, hogy az előző ostoba tulajdonos a kulcsnyílásokat lehegesztette "biztonsági okokból". Ezért most az autó a belváros egyik fizetős zónájában pihen. Előtte elemcsere volt és már eljátszottuk ezt, de mielőtt neki indultam a távirányítás tökéletesen működött.#tx3g3
2014. máj. 24. 09:31
1/12 anonim válasza:
mi így szoktuk :
-bal első ajtó fölső/hátsó sarkába 2 csavarhúzót feszítünk,
-a résben ledugjuk a drótot,
-és a drót kampós végével valamelyik első ajtó belső kilincsét meghúzzuk,
2/12 A kérdező kommentje:
Hamarosan meglátjuk, hogy a gyakorlatban hogyan megy ez nekem. :) Köszönöm!
2014. máj. 24. 09:48
3/12 A kérdező kommentje:
De az azért szöget ütött a fejembe, hogy a kilincset csak akkor tudom használni ha a biztonsági pöcök nincs lenyomva. Azt, hogy húzzam fel?
2014. máj. 24. 09:53
4/12 anonim válasza:
Ha ez az újabb és van az a kis háromszög ablak akkor azt törd be. Annak a legolcsóbb a cseréje.
5/12 anonim válasza:
Nekem a vezető oldalán ha rányitok belülről az ajtóra, kinyit a központi zár.
6/12 A kérdező kommentje:
Az nincs sajnos. Viszont közbe eszembe jutott, hogy ezzel a drótos megoldással talán a csomagtartót fel tudom nyitni.
2014. máj. 24. 09:59
7/12 anonim válasza:
Törd be a pcsába az első ablakot, majd veszel hozzá bontóban olcsón.
8/12 anonim válasza:
csomagtartó is le van hegesztve?
9/12 A kérdező kommentje:
A csomagtartó nincs, de azt sem lehet kulcsal nyitni...
2014. máj. 24. 10:50
10/12 anonim válasza:
Humánus:) Ezt a szót nemhogy autóra, de még állatokra és emberekre sem használnám, ahogy az emberek bánnak az állatokkal és a többi emberrel. Már ha a legtöbbet használt értelmében kell itt is érteni.
Ha a valódi értelmében (ölj, pusztíts, rombolj, kínozz másokat), akkor bizony üsd be az ablakot, ahogy tanácsolták mások is.
Ha roncsolás mentesen akarod nyitni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!