X_m4st3r kérdése:
Elkezdtem vezetni tanulni és most tartok a 30. óránál és az oktatóm azt mondta higy fizessek a következő alkalomra. De MIT ÉS MIÉRT? Mert már vizsgaznom kellene. Óránként kb 15-20 km-t vezetek.
Figyelt kérdés
2014. máj. 22. 18:35
1/8 petizacc válasza:
És nem merted tőle megkérdezni?
Lehet, hogy még nem megy annyira a vezetés mint ahogy hiszed és inkább órákat vetet veled, minthogy sikertelen legyen a vizsgád, vagy nincs meg még a kilométered, vagy tényleg le akar húzni, de szerintem erre kisebb az esély, mint az előbbiekre.
2/8 anonim válasza:
Vizsgára nem akkor kell menni amikor megvolt a kötelező óra, hanem amikor megy annyira hogy átmenj a vizsgán. És ezt te aligha tudod megítélni.
3/8 anonim válasza:
Ha úgy gondolod akkor mondd neki h meg akarod próbálni a vizsgát...
4/8 anonim válasza:
hát , hogy vezessél még és vegyél órát... mert ő lehet úgy látja még nem vagy felkészülve rá, vagy csak simán lehúzásra megy a dolog.. de ha nem akarsz akkor nem veszel... nem kötelezi ezt senki , szóval ja... de megjegyezve ha nem veszel , csak mondom nem kell megijedni , hogy lehet nem leszel átengedve vizsgán....úgy játszanak ki ahogy akarnak..
5/8 anonim válasza:
Egyszerű...megkérdezed.
Csak ne lepődj meg, ha azt mondja, hogy még kell öt óra, hogy átmenj, mert finoman szólva nem jól vezetsz(még). Akkor van gubanc, ha akkor is bukta.
Így is sok olyan jön szembe, akit soha nem engednék vizsgázni(sem)..hogy van jogsija? na ez rejtély...
6/8 A kérdező kommentje:
Sztem jól megy a vezetés és ő is azt mondta. A másik meg hogy akkor igazán mondhatta volna hogy béna vagyok és vegyek több órát. A kmer meg bizosan megvan.
2014. máj. 22. 18:53
7/8 szántóvető válasza:
ott az 1. válasz,kérdezd meg az oktatót ezekről a dolgokról.én elhiszem hogy jól megy a vezetés csak ezzel nem mész sokra.
8/8 A kérdező kommentje:
Utána jártam és nincs meg az 580 km. Ezért még 26000 ft-ot kell fizetni még 10 óráért. Szerencsére nem azért mert bénán vezetek :) amúgy a szerződésen amikor elkezdtem vezetni csak 15 alkalomig volt leirva hogy mennyit kell fizetni. Ez kicsit gyanús mert utana olvastam és akkor mar tudták hogy nem lesz elég ez az oraszam. Köszönöm a válaszokat :D
2014. máj. 23. 14:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!