Mit gondoltok a most 2010-ben debitálló 5-ös bmw-ről és elődjéről?
2009. dec. 29. 15:25
1/9 anonim válasza:
haverom bátyjának van a legújabb verziójú 530d
3000-es dízel, hatalmas luxussal , automata váltóval
imádják. gyönyörű és jó autó.
a rekordfogyasztása 6,3 liter volt százon.. Bárcsk lehetne egy olyanom! :)
2/9 anonim válasza:
Nekem 2006-os Bmw 530i-m van. Igazából megvagyok vele elégedve. Egyedül az iDrive egy bosszantó dolog amíg nem ismered ki a használatát, de ha igen akkor viszont nagyban megkönnyíti az utazást. Hát az új 5-ös meg olyan mint a 7-es Bmw. Felszereltségben és kinézetben is. Árról lehet már tudni valamit?
3/9 anonim válasza:
mi az hogy az 5- ös bmw ugyan olyan mint a 7-es? Külsőre
4/9 anonim válasza:
egyáltalán nem úgy néz ki yeeeeeeeeeee.........
5/9 anonim válasza:
utolsó vagyok.
Tényleg olyan, most hogy jobban megnéztem.
Bocsi!!!!!
:))
6/9 anonim válasza:
2. vagyok.
Ezekszerint te úgy szóltál hozzá a témához, hogy azt sem tudtad miről van szó? Légy kicsit figyelmesebb:-)
7/9 anonim válasza:
most már igazán kidobhatná a BMW Chris Bangle-t és hívhatna vmi más designert, ez nem a BMW stílusa
8/9 anonim válasza:
Nekem pl nem igazán tetszik.
Oké ,hogy belülről maga a luxus ,de kívülről már nem az a szép agresszív BMW aminek kellene ,hogy legyen.Az előzőnek az első lámpa volt elég csúnyácska ennek meg valahogy az egész formája nem jó.
Aláírom viszont ,hogy nagyon kényelmes és biztonságos autó.
9/9 anonim válasza:
megnéztem ezt az új bmw-t meg a 3-as BMW-t. Ennek a kérdésnek köszönhető, hogy nekem már nem lesz bmw-m :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!