Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Most akkor mi is kell az autómba?

Most akkor mi is kell az autómba?

Figyelt kérdés

Adott egy autó. Kulccsal ha bezárom az egyik ajtót akkor bezárja az összeset. Ezt nevezik központizárnak? Szeretnék bele olyan szerkezetet ami egy gombnyomásra (kulcstartóval) lezárja az összes ajtót. (nem feltétlen riasztó)

Mi ennek a neve? Mennyibe kerül egy ilyen? mennyire kell megbontani a beszereléshez?

2014. máj. 20. 22:47
 1/6 anonim ***** válasza:

Többet ér ha veszel egy riasztót!

Távirányítós vezérlőmodulként van fennt az oldalon 5200 ft

[link]

9900 tól már kapsz riasztót

Beszerelés kb 10000-15000 Ft

2014. máj. 21. 06:58
 2/6 anonim ***** válasza:
Távirányítós központi zár a neve. Egyik haveromnak 30ezerbe került beszereléssel együtt. A beszerelést pedig legjobb, ha szakemberre bízod, különben csak kárttennél a zárban.
2014. máj. 21. 11:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Én e-bay ről 3500 ért vettem távirányítós központi zár vezérlőt , és 5000 ért rakta be a villanyos.
2014. máj. 21. 19:54
 4/6 A kérdező kommentje:
Tehát akkor nekem csak az a vezérlő doboz kell meg a 2 távirányító? Egy szaki aki beleszereli és kész?
2014. máj. 22. 13:44
 5/6 anonim ***** válasza:

pontosan.

A vezérlő meg a távírányítók kellenek.

Arra figyelj, hogy olyat távirányítósat vegyél amiben olyan a nyers kulcs mint a tiédben, vagy cserélhető legyen benne.

Én bicska kulcsosat vettem.A régi kulcsból kitörtem a tollat, és belefaragtam a bicska kulcsosba, mert az cserélherő tollas volt. A nyerkulcs amivel küldték közelsem hasonlított a régire. De egy kis köszörülés csodákra képes, és már be is megy a helyére :-)

Amúgy a villamos szerelő kb 1 óra alatt beteszi.

2014. máj. 22. 15:20
 6/6 A kérdező kommentje:
Ma egy kicsit megbontottam, és láttam, hogy kábel van benne dögivel. Központi zár motor is. tehát nekem már csak a vezérlőegység kell meg a távirányítók. köszönöm :)
2014. máj. 22. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!