Hogyan működik a Simmson robogó gyújtáskapcsolója?
Figyelt kérdés
Vettem egy Simson robogót,de a gyújtáskapcsolója nincs teljesen bekötve és akksi sincs benne.Az a gond hogy nem tudom hogy a bizonyos állásokba hogy kell működnie a motornak.Ugye alapállásba nincs gyújtás,ha egyet fordítok,akkor van gyújtás.Ha még egyet fordítok akkor a villogónak kellene működnie?-ha lenne akkumulátor?-Illetve világítani kellene a lámpáknak ugye akkumulátor nélkül is kettes állásba,jól gondolom?Igaz ha elfordítom második állásba akkor a lámpa se világít.Tehát valaki magyarázza el hogy hogy műkszik ez az egész mit kell csinálnia akksival kettes állásba illetve akksi nélkül.És baj e hogy nincs benne akkumulátor ?Ha valaki tudna segíteni azt köszönöm előre is2014. máj. 20. 22:16
1/2 anonim válasza:
Jól gondolod és jól írtad az egyes állásokat.
Az index nem működik akkumulátor nélkül, és a műszerfalvilágítsa sem. A lámpáknak akkumulátortól függetlenül működnie kell 2-es állásban - járó motor mellett természetesen.
2/2 anonim válasza:
Alapállásban nincs gyújtás, se világítás. Fordítasz egyet, van gyújtás, akksiról index és duda is és persze járó motornál világítás. Harmadik állás: helyzetjelző világítás elöl, hátul, index + duda, csak nincs gyújtás. A világítás és a féklámpa az az akkumulátortól független. Külön világító tekercsek vannak számára. Elvileg nem lesz semmi baja, de nem próbáltam még ki hosszú távon, csak egyszer indítottam el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!