Pezsikee kérdése:
Vettem egy 1993-as BMW 320 (e36) -ot. Kezdő vagyok BMWvel kapcsolatban. Nincs benne board, lehetséges ezt utólag beépíteni? Olyat szeretnék ami mutatja pl a fogyasztást. Stb
Figyelt kérdés
2014. máj. 17. 22:07
1/5 anonim válasza:
Lehet utólag bc-t, ha volt bennük gyárilag. Ha bevan vezetékelve akkor elég összedugni, ha nincs akkor bekell kábelezni.
2/5 anonim válasza:
lehet bele tenni.
Csak akkor a kábelköteget is meg kell hozzá venned, nemcsak a bc-t. bc-ből is van kicsi és nagy. ( sok gomos, és mégtöbb gombos :-)
Több infót, kérdés itt : powerfanatics.com
3/5 anonim válasza:
ezt most találtam neked poweron...
"- Kisboard 7gombos (board, csatik, hőmérő, gong) 8e
- Nagyboard 18 gombos (board, indexkar, hőmérő, gong) 20e
(Ha kell check kontroll modul és azok szenzorai, akkor az +10e)
"
4/5 anonim válasza:
belehet..sok leirás van rola google a barátod:) Haverom ugy tette bele az övébe:)
5/5 anonim válasza:
ÉS jó? én is 320-ast akarok, csak 2001-2003 körülit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!