Mikor erkezik meg a jogositvanyom?
Lehet nekem 1 hét volt Mucsajröcsöge alsón, de lehet neked 4 hét lesz Sopronhorpácson. Miután megtörtént az igénylés az okmányirodában 30 napon belül várható.
A kérdés kiírásánál felajánlott kb 18 ugyanilyen kérdést, sőt a kereső sem dísznek van az oldalon...
A ne légy rest visszamenni arra vonatkozott, hogy ne üljön otthon a postást várva rinyálva az oldalon, hanem amikor megkapja az SMS-t menjen vissza az ocsmányirodába átvenni a plasztikot!
"Szerintem az is lehet hogy ha a központi okmányirodába mész megcsinálják egyből"
Max. ideiglenest csinálnak, de első jogsi esetén azt sem! Meg kell várni amíg a Fátyolka utcában legyártják.
Az én receptem: az igényléshez vidéki okmányiroda ahol nincs tömeg mint a Visegrádi utcában, a személyes átvételt meg a központiba kell kérni.
Személyit csináltattam a Visegrádi utcában, 20 perc alatt lefényképeztek, aztán 1, órát vártam mire sora kerültem az adatfelvételhez...
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!