Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mikor erkezik meg a jogositvan...

Mikor erkezik meg a jogositvanyom?

Figyelt kérdés
Szerencsere sikerult minden vizsgam elsore,igy ma reggel a forgalmi vizsgat is sikeresen zartam.Hetfon kell mennem a Kozlekedesi Felugyelethez ,es az ott kapott papirral az okmanyirodaba.Nos az lenne a kerdesem,hogy innentol mennyi ido amig kipostazzak,vagy Nektek mennyi volt?

2014. máj. 15. 21:22
 1/7 A kérdező kommentje:
"B" kategoria.
2014. máj. 15. 21:24
 2/7 anonim ***** válasza:
88%

Lehet nekem 1 hét volt Mucsajröcsöge alsón, de lehet neked 4 hét lesz Sopronhorpácson. Miután megtörtént az igénylés az okmányirodában 30 napon belül várható.

A kérdés kiírásánál felajánlott kb 18 ugyanilyen kérdést, sőt a kereső sem dísznek van az oldalon...

2014. máj. 15. 21:26
 3/7 anonim ***** válasza:
82%
Igaz nekem nem friss csak orvosis jogsi most másfél hét alatt jött meg. Szerintem az is lehet hogy ha a központi okmányirodába mész megcsinálják egyből de ez tipp. Én telefonon megkérdezném.
2014. máj. 15. 21:28
 4/7 anonim ***** válasza:
89%
No és a sok válasz között csak én leírtam már párszor, hogy ha annyira aggódsz az idő miatt, akkor ne légy rest visszamenni, és kérd személyes átvétellel, ami jó esetben akár egy héttel is megrövidíti az időt. No és ne felejts el SMS értesítőt kérni, hogy ne kelljen zaklatnod az okmányirodát felesleges kérdésekkel!
2014. máj. 15. 21:29
 5/7 anonim ***** válasza:
68%
Harkonnen megint nem figyelsz. Majd csak hétfőn megy a vizsgaigazolásért :D
2014. máj. 15. 21:41
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

A ne légy rest visszamenni arra vonatkozott, hogy ne üljön otthon a postást várva rinyálva az oldalon, hanem amikor megkapja az SMS-t menjen vissza az ocsmányirodába átvenni a plasztikot!

"Szerintem az is lehet hogy ha a központi okmányirodába mész megcsinálják egyből"

Max. ideiglenest csinálnak, de első jogsi esetén azt sem! Meg kell várni amíg a Fátyolka utcában legyártják.

Az én receptem: az igényléshez vidéki okmányiroda ahol nincs tömeg mint a Visegrádi utcában, a személyes átvételt meg a központiba kell kérni.

Személyit csináltattam a Visegrádi utcában, 20 perc alatt lefényképeztek, aztán 1, órát vártam mire sora kerültem az adatfelvételhez...

:(

2014. máj. 15. 21:55
 7/7 anonim ***** válasza:
1 nap 1 hét 1 hónap 1 év... hiába mondunk bármit akárháynszór úgy is emgkérdik még egyszer arról nem beszélve, hogy bármit is mondunk, akkor sem fogják előbb küldeni. :D
2014. máj. 16. 03:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!