Miért ilyen olcsó az Allianz?
Figyelt kérdés
Kíváncsiságból megnéztem mennyi lenne a biztosítás egy 2107-es Ladára. Allianz a legolcsóbb: 14.480 Ft + 4.464 Ft baleseti adó, majd a második helyen a Köbe: 40.150 Ft + 12.045 Ft baleseti adó, a többi pedig még ennél is drágább.
Az Allianznál miért ennyire olcsó a biztosítás, a többieknél pedig miért ennyire aránytalanul drága?
2014. máj. 15. 16:28
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, most már értem. Mindenki kap egy zöld pacsit. :)
2014. máj. 16. 12:42
12/13 anonim válasza:
2109-es Ladára nekem is az Allinz-t dobta ki a legolcsóbbnak, mindennel együtt B2, 5090Ft./negyedév. A többi biztosítónál 12.000 felett kezdődik.
13/13 anonim válasza:
Erre nagyon egyszerű a válasz: veszélyközösség. Minél többen vagyunk egy biztosítónál, annál olcsóbban tudja a szolgáltatását nyújtani! Ha 10-en vagytok, és mindenkinek van egy tehene ami ér 100ft-ot akkor mindenki befizet 10-10 ft-ot arra az esetre ha bármelyiküknek is megdöglik a tehene az összegyűlt pénzből tudnak venni egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!