Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Műszaki vizsga MZ TS 125 mire...

Műszaki vizsga MZ TS 125 mire kell figyelni?

Figyelt kérdés
hamarosan viszem az MZ-met műszakira kire figyeljek különösen egy ilyen régi motornál mibe köthetnek bele?
2009. dec. 28. 12:56
 1/10 anonim ***** válasza:
ne csörögjön feltünően a motor, minden világító és jelző berendezés működjön, a váz rozsdás elemeit fesd ujra, gyári legyen a kipuff rajta(egyel kevesebb ok amibe beleköthetnek),fék+gázkarnak ne nagyon legyen holtjáték, gumik jók legyenek,esetleg bowdenházak se legyenek szétmenve, és ami HÁZILAG LETT RÁTÉVE AZT VEDD LE HA LEHET MERT ABBÓL JÖN A LEGTÖBB PROBLEM! amugy ha jó a moci csak kipipálják azt hello, haverom 250es ETZ-jét nemsoká visszük müszakiztatni azzal már több lesz a problem! egyébként küldhetnél a mocidról pár képet szeretem az mz-ket én most egy 125-s etz-t fogok venni üdv.
2009. dec. 28. 14:51
 2/10 anonim ***** válasza:
ja és az ilyeneket kihagytam ,hogy általában nem nyulnak hozzá a blokkhoz de azért nem árt ha a váltód nem recseg, akkor olaj tiszta és új legyen benne
2009. dec. 28. 14:53
 3/10 A kérdező kommentje:

köszi a segítséget

itt egy kép róla

[link]

2009. dec. 28. 15:13
 4/10 anonim ***** válasza:

Az a két tükör nekem igen gyanús. Biztos, hogy van E-minősítésük? Ha nincs, szeretnek belekötni. Tudom én is, hogy az utángyártott, hosszú szárúakkal a beleütött minősítés ellenére sem látsz semmit, mert annyira remegnek, de érdemes a vizsgára kölcsönkérni kettőt és felszerelni.

A hátsó lámpa - ha jól látom - nem gyári. Azonban ha kétizzószálas izzó van benne és működik is a féklámpa, nem fognak belekötni.

Egyébként így, kép alapján nincs rajta semmi kivetnivaló, ha ilyen szép tisztán viszed, nem nagyon fognak kötözködni (a vizsgabiztosok is emberből vannak és ha valaki halálos mocskosan, lelakottan tolja oda a motort, akkor szeretnek hibát találni rajta).

2009. dec. 28. 17:03
 5/10 A kérdező kommentje:

E-minősítés tükör tükör nem:DD

jah én már ilyen hátsó lámpával vettem de a gyári izzók és gyári teljesítményű van benne.

2009. dec. 28. 17:19
 6/10 anonim ***** válasza:
Nagyon szép a motorod! Szerintem nem lesz mibe belekössenek, meg amugy is műszakin értékelik az ilyen régebbi motorokat, nem kell szétszedni az idomokat ,hogy belelássanak. amugy első válaszoló voltam
2009. dec. 28. 18:27
 7/10 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :) én is remélem hogy nem lesz majd vele semmi gond
2009. dec. 28. 18:34
 8/10 anonim ***** válasza:
Valaki irta,hogy ne csörögjön meg a váltó ne recsegjen.Miért? Mikor ugy se kell beinditani a motort.
2010. jan. 3. 05:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Amitt néznek pl:gumik állapota,kerék csapágyak kormánycsapágyak ne kottyogjanak,fékek állapota,világitások:helyzetjelző,tompitot,országuti,irányjelzők(amennyiben van rajta)hátsólámpa,féklámpa,első-hátsó teleszkópok ne kotyogjanak,lengővillának ne legyen oldalirányu kottya,űllésen rajta legyen a bőr kapaszkodó szíj,esztétikai állapota legyen elfogadható,nagyjából ennyi.
2010. jan. 3. 13:57
 10/10 A kérdező kommentje:
köszi:)
2010. jan. 4. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!