Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi az oka a Hondások és a...

Mi az oka a Hondások és a Volkswagenesek közti rivalizálásnak?

Figyelt kérdés

2014. máj. 14. 10:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Engem sose zavart, itt is legtöbbször az iylen vitákból születnek a legpoénosabb olvasnivalók.
2014. máj. 15. 00:42
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekem volt már Civic-em sokáig, most egy kiváló Golf 4-es Tdi-m van, és még sohasem keveredtem magammal ellentmondásba. Egyszerűen mindkét autó kiváló a maga módján.És továbbra sem akarok egyik táborhoz sem tartozni, épp elég baromságot látni magunk körül, ami ostoba módon megosztja az embereket.
2014. máj. 15. 10:00
 13/16 anonim ***** válasza:

Spricc 2

Nem értem a hozzászólásod. De ha te is csak kötözködni akarsz akkor nem is érdekel.

2014. máj. 15. 14:29
 14/16 anonim ***** válasza:

Az én f astrámat is mindig szidják, hogy ilyen meg olyan, hol van ez a golfhoz képest stb.

melyik golfhoz képest?

1-2-3 nehogy már jobb legyen...

2014. máj. 15. 15:41
 15/16 anonim ***** válasza:

Én 19 évesen, most jött össze annyi pénzem, hogy megtudtam venni egy 97-es évjáratú A4-et.

Régebben nekem sem volt szimpatikus a Honda és társai, tulajdonképpen tetszett egy típus, és ami különbözött tőle, az szar volt.

Mára, hogy már vezetem, tankolom, és javítgatom, rájöttem, hogy nem érdemes leszólni másét, mondhatjuk, hogy kezd benőni a fejem lágya, és tisztábban látom a dolgokat.

Kinek mi tetszik...

Ha én szeretem a csokifagyit, te pedig nem, akkor leszólod, hogy milyen szar?

Annyit tudok mondani, hogy kicsit még felkell nőni az embernek, nem gyerekként kell gondolkodni, és akkor nincs rivalizálás.

2014. máj. 16. 19:37
 16/16 anonim ***** válasza:
Talán Mindkét típus megfogja a gazdit. Itt meg mindenkivel sl akarjuk hitetni a nézeteinket.
2015. júl. 30. 15:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!