Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha milliárdosok lennétek...

Ha milliárdosok lennétek milyen csúcsautót vennétek?

Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=LjGqSzLH5KE én 1 ilyet mindenképp :P http://www.youtube.com/watch?v=NT0yj1eOHuU meg hasonló amerikai csodákat a 60 as 70 es évekből ezek nagyon szexi carok :D
2014. máj. 12. 10:45
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
az már az :D szüleimnek az volt régen jó kis kelet német. de elment az is :-D
2014. máj. 12. 11:19
 12/22 anonim ***** válasza:

Én nem vennék nagyon feltűnő autókat.

1 BMW z4

1 valami kombi vagy coupe-t ( pl.: ford, renault vagy valami német, BMW, audi, mercedes vagy valami luxus pl.: porsche, ferrari )

2014. máj. 12. 11:28
 13/22 anonim ***** válasza:

Csatlakozom a Trabant 601-eshez, én is vennék :)

De én vennék mellé egy igazi VFTS Ladát is meg egy V8-as BMW-t. Ha milliárdos lennék, akkor úgyis megengedhetném magamnak. De a Trabant nem egy nagy vagyon, azt meg is fogom valósítani.

2014. máj. 12. 11:36
 14/22 anonim ***** válasza:

Camaro ZL-1et biztosan vennék mert a városomban láttam már matt feketét, amikor zöldre váltott a lámpa úgy oda taposott neki a csávó, hogy másodpercekig csak forgott a hátsó kerék, nagyon meggyőző volt, szín izom, és erő :D

Meg egy lamborghini aventadort, vagy Ferrari 458 italia-t

2014. máj. 12. 11:40
 15/22 anonim ***** válasza:

A kérdésre azért nem tudok felelni, mert nem vagyok milliárdos. Nem úgy értem, hogy nincs ennyi pénzem, hanem úgy, hogy nincs ilyen szemléletem.

Ha hirtelen szakadna a nyakamba a gazdagság, akkor sem akarnék semmiből sem többet, mint amire szükségem van.

2014. máj. 12. 12:03
 16/22 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi válaszokat. jobbnál jobb autókat mondtok. egyébként engem megbolondítana ennyi pénz nem tudnám helyén kezelni a dolgot szerintem úgyhogy beérem 1 Ford Fusionel :D
2014. máj. 12. 12:08
 17/22 anonim ***** válasza:
Egy olyat kisbusz uazt, teljesen felújítanám, egy 7 személyes pajerot, egy sportosabb autót mint pl porshe 911, egy normális kisbuszt, amibe 9-12 ember is elfér, az asszonynak meg egy suzuki splasht, mert szerinte az a legszebb :D
2014. máj. 12. 13:07
 18/22 anonim ***** válasza:

Most itt előtted írtam, hogy nem tudom, mit tennék, ha hirtelen lenne. Ford írsz. Volt egy plátói szerelmem. Nem lett az enyém. Ez egy Ford Mustang volt, nem a régi, hanem az újabb. Nem vagyok teljesen képben, 90-es évek környékén lehetett új.

Ha nagyon-nagyon elrugaszkodnék önmagamtól, akkor talán egyedi építésűt szeretnék, vagy valami szó szerint százéves batárt.

2014. máj. 12. 13:08
 19/22 anonim ***** válasza:
Egy Panamera-t utazni meg egy Carrera GTS-t vadulni.
2014. máj. 12. 13:53
 20/22 anonim ***** válasza:
VAZ 2101 , UAZ 452 és 469
2014. máj. 12. 17:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!