Ha milliárdosok lennétek milyen csúcsautót vennétek?
Én nem vennék nagyon feltűnő autókat.
1 BMW z4
1 valami kombi vagy coupe-t ( pl.: ford, renault vagy valami német, BMW, audi, mercedes vagy valami luxus pl.: porsche, ferrari )
Csatlakozom a Trabant 601-eshez, én is vennék :)
De én vennék mellé egy igazi VFTS Ladát is meg egy V8-as BMW-t. Ha milliárdos lennék, akkor úgyis megengedhetném magamnak. De a Trabant nem egy nagy vagyon, azt meg is fogom valósítani.
Camaro ZL-1et biztosan vennék mert a városomban láttam már matt feketét, amikor zöldre váltott a lámpa úgy oda taposott neki a csávó, hogy másodpercekig csak forgott a hátsó kerék, nagyon meggyőző volt, szín izom, és erő :D
Meg egy lamborghini aventadort, vagy Ferrari 458 italia-t
A kérdésre azért nem tudok felelni, mert nem vagyok milliárdos. Nem úgy értem, hogy nincs ennyi pénzem, hanem úgy, hogy nincs ilyen szemléletem.
Ha hirtelen szakadna a nyakamba a gazdagság, akkor sem akarnék semmiből sem többet, mint amire szükségem van.
Most itt előtted írtam, hogy nem tudom, mit tennék, ha hirtelen lenne. Ford írsz. Volt egy plátói szerelmem. Nem lett az enyém. Ez egy Ford Mustang volt, nem a régi, hanem az újabb. Nem vagyok teljesen képben, 90-es évek környékén lehetett új.
Ha nagyon-nagyon elrugaszkodnék önmagamtól, akkor talán egyedi építésűt szeretnék, vagy valami szó szerint százéves batárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!