Egy régi M3-as BMW mennyibe kerül? (kép a leírásban)
Figyelt kérdés
Ez a kockás régi bmw, mennyi kb? Biztos drága, tekintve hogy anno a DTM-en nagy sztár volt, és a 190-es DTM merci 60.000 euró körül van :/
Pedig tök sok embert látok ilyesmi kocsikkal járni, mondjuk azok kicsit kerekítettebb formájúak.
2014. máj. 11. 01:32
11/15 anonim válasza:
amúgy én azt sosem értettem, hogy az E30-as M3-ba miért 4 hengeres motort raktak... szerintem az m20-as 6 hengeres motornak sokkal szebb a hangja, és abból építhettek volna megy egy M változatot , dehát ez csak az én véleményem :)
12/15 anonim válasza:
de amúgy írtad tök sok embert látsz ilyesmi kocsikkal, igen soknak van "sima" E30-asa / 316/318,is/320,is/323/325 , ezeknek kerekebb a formájuk és egy ilyet félmillió alatt tudsz venni ami még azért rendbe is van :)
13/15 anonim válasza:
A videón először csak egy orrhosszal ugrott el a 320d.
Azt is csak azért, mert az M3-at vezető nem tud vezetni. A rajtnál nem abba a fordulatszám tartományba pörgette a motort, ahol már elegendő a nyomaték. Városban sem ellenfél a 320d.
Különben meg, nem városban kell gyorsulási versenyt rendezni, hanem versenypályán. Az M3 oda való. Ott köröket ver az ilyen átlag motoros BMW-kre.
14/15 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget, erre voltam kíváncsi, hogy mik az olcsóbbik változatai a képen szereplőnek :)
2014. máj. 11. 12:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!