A 7-es, automata váltós BMW-ben hol van a riasztó biztosítéka?
hali
Tudod a BMW sajna elektronikailag bonyolult eszköz és szerintem a bajorok direkt úgy csinálták meg ,hogy ha kiveszik a biztit ne induljon, hisz az összes rabló ezt tenné, kikapja a biztosítékot és asztala viszta 25 guriga
Talán kérj kölcsön egy autót ha teheted.
Reméljük egy okosabb tud majd neked segíteni.
Én úgy tudom ,hogy hátul a csomagtartóban balra a sárvédőnél van egy doboz.
nemtom hogy ac pumpás e a kocsi de az ac pumpa csak járó motornál működik
biztosítékok a műszerfal alatt ill. körül találhatók vagy a motortérben egy dobozban
próbalámpás autós ceruzával nézd meg melyik működik melyik jó melyik nem(remélem tudod hogy kell használni)
12:02 es vagyok
Tudom persze hogy kell tüzelőanyagszivattyű, de amiről te beszélsz az az AC pumpától távol áll
több fajta tüzelőanyag szivattyú van befecskendőzerenszerekként más és más
ismeretesek: mechanikus vagy villanymotorral hajtottak.
az AC pumpát inkább régi karbisoknál alkalmazták bár injektorosoknál sem kizárt sztem
de ne térjünk el a témától: a legtöbb amit megtehetsz hogy ellenörzöd a biztosítékokat
amik a motor működéséhez kellenek azok vannak a motortérben egy dobozban relékkel egyhelyen
a többi(pl.: világítá duda riasztó légzsák...sorolhatnám) azok pedig a műszerfal környékén
Nem küzdeni akarok veled! Befecsis motort csak elktromos
ac-val szerelnek.Nyomás külömbségek vannak 1.75-4.5 bar.ig. A BMW-nél történetesen gyujtás ráadásnál nyomnia kell.Fontos kiindulási pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!