Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót ajánlanátok?...

Milyen autót ajánlanátok? Részletek lent

Figyelt kérdés
Maximum 700.000Ft-ig keresek, inkább fiatalosabb, sportosabb tipust, 90-100LE környékén néznék. És ha valakinek van ötlete, leirná hogy mért azt ajánlja? (Személyes tapasztalat, alkatrész forgalom, megbizhatóság, fogyasztás, ilyenek)

2014. máj. 10. 19:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
37%

Mivel az alkatrészek ugyan azok ezért ha audit veszel akkor jók a volkswagen alkatrészek is hozzá ami ugye olcsóbb, bár egy 1. szériás A3-hoz nem olyan vészesek az árak.

És nem nézik sznobnak egy A3-ban mert nem olyan kocsi.

2014. máj. 10. 22:41
 12/19 anonim ***** válasza:
A Golf III és a Golf IV első lámpái nagyon hunyorítva hasonlóak. Két ugyanannyit futott, egyforma állapotú és egyidős A3 és Golf IV közül a Golf olcsóbb, sokkal. Az meg egy dolog, hogy aki megveszi az öreg prémiumot, azzal nem mondja magát sznobnak. Az emberek többsége viszont annak gondolja.
2014. máj. 10. 23:01
 13/19 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem egy Golf sokkal fiatalabbnak/sportosabbnak néz ki az A3 desing-jével szemben. A Golf 4-esek viszont kicsit fapados a belseje ami az Audiról is elmondható ugyanaz a belseje. De ebben az árkategóriában sok jó van 1.6-ost érdemes belőle venni az 1.9 tdi az drágább kicsit szerintem.

Seat Ibizát 2000-es évj. is ajánlom

2014. máj. 11. 02:50
 14/19 A kérdező kommentje:

Az Ibiza sem rossz ötlet, de már egyre inkább az A3 és Golf IV felé hajlok.

Egyébként erről a dologról hogy ki minek fog nézni vele, fölösleges vitázni szerintem. Egyrészt mert nem érdekel más mit gondol az autómról. Másrészt azt vettem észre, hogy mindegy milyen autót veszel, valaki fújolni fog... Hondád van? rizsrakéta. A hondások a VW-ket csak "fosvágen"-ként emlitik. A BMW tulajdonosokról meg nem is beszélek inkább...

Szóval a legkevésbé sem érdekel, hogy kinek mi a véleménye a márkáról vagy az autómról. A Hondák is tetszenek, de már német autókkal van tapasztalatom, igy maradnék a német márkáknál.

2014. máj. 11. 08:09
 15/19 anonim ***** válasza:
teljesen igazad van! :) ez így van
2014. máj. 11. 10:43
 16/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2014. máj. 11. 18:03
 17/19 anonim ***** válasza:

"Hondád van? rizsrakéta. A hondások a VW-ket csak "fosvágen"-ként emlitik. A BMW tulajdonosokról meg nem is beszélek inkább... "

Ne keverjük az idióta márkafanatikusok közötti csipkelődést egy jármű kategória társadalmi megítélésével.

A Hondás nem fogja összegányolni az autódat, ha elmegy mellette a parkolóban. De egyes pesti környékeken, vagy ha lemész például egy bunkó prolik lakta miskolci lakótelepre (vagy más lepukkant városba), akkor arra van esély, hogy megrongálják neked. Csak úgy, mert neked olyanod van. Most is hallottam egy ismerőstől, hogy a haverjának az autóját megrongálták pesten, a XIII. kerületben és mert ellensége nincsen, rendesen parkolt, ezért szerintem csak azért, mert egy paraszt bunkónak nem tetszett hogy egyeseknek telik Audira.

2014. máj. 11. 18:17
 18/19 A kérdező kommentje:

Hál'Istennek Debrecenben lakok... errefelé még nem hallottam ilyet, meg szerencsére jó környéken is lakok.

Egyetlen rongálás aminek szemtanúja voltam, amikor a közterületesek elvittek egy mozgás sérült helyen parkoló autót, és az emelő rúdjai berepesztették a szélvédőt. De ez ugye más.

Egyébként meg most akkor azért mondjak le egy autóról ami tetszik mert vannak ilyen emberek? Eszem ágában sincs :)

2014. máj. 11. 18:43
 19/19 Beviz Elek ***** válasza:

Fiatalos, sportos 100 LE-vel?

Mennyi pénzt költenél rá?

Vagy vennék egy átlagos méretü átlagos szedánt (Vento, Galant, Primera, Accord) és azt csinálgatnám meg egyedire (ezt csinálom épp) vagy vennék egy sportos verdát, ami viszont pénznyelö. Ilyen lenne egy pl Nissan 200SX, Prelude, régi Celica.

Esetleg még elgondolkoznék öcsém kedvencén, egy Leonon.

2014. máj. 14. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!