Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lefulladna a kocsim ha kikötné...

Lefulladna a kocsim ha kikötném a vonóhorogját egy fix ponthoz és 1-esbe raknám majd lassan felengedném a kuplungot?

Figyelt kérdés

Vagy simán elkezdené alapjáraton radírozni lassan a gumit?

Am egy octavia 1,9-es TDI 110 lovas.

Nyilván nem fogom megcsinálni, annál jobban szeretem a kocsim csak érdekelne hogy mi történik ilyen helyzetben?

2014. máj. 9. 18:34
 1/8 anonim ***** válasza:
ismerősömék csinálták, így égettek gumit első kerekes autón.
2014. máj. 9. 18:38
 2/8 A kérdező kommentje:
Félreértesz....tudom hogy gázadásra kipörög a kérdés nem ez volt. Tessék mégegyszer elolvasni a kérdést.
2014. máj. 9. 18:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen, lefullad.

De nem kell ehhez kikötni, elég, ha behúzod a kéziféket...

2014. máj. 9. 18:43
 4/8 anonim ***** válasza:
Lefullad.
2014. máj. 9. 18:43
 5/8 anonim ***** válasza:
24%
Sok netes videó van hogy ilyenkor leszakad a vonóhorog, az autó hátulja, vagy a valami amihez kikötötted.
2014. máj. 9. 18:47
 6/8 anonim ***** válasza:

Akkor azoknál a videóknál valami gebasz van.

Egy 1 tonnás szívóD Opel Comboval, műszakilag 2 tonnára hitelesített vonóhoroggal már húztam arrébb üres 5.5 tonnás Ifát. Az autó még ma is jól van, köszöni szépen. :)

2014. máj. 9. 20:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Ja, leszakad a hátulja, mert a vas ugyebár gyengébb, mint a gumi tapadása az aszfalton... Igazából én azon csodálkozok, hogy amikor menet közben egy erősebb gázt nyomok, akkor hogy nem szakad ki az egész első futómű, attól az óriási erőtől... Mekkora hülyék vannak apám...
2014. máj. 9. 23:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Alapjáraton lefullad.
2014. máj. 10. 08:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!