Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Olyan utcát adtak meg a...

Olyan utcát adtak meg a büntetésben, amilyen az adott településen nem is létezik! Megúszhatom?

Figyelt kérdés

84 km/h-val mentem 50 helyett, 45.000 Ft-os a büntetés.

Viszont az elkövetés helyének olyan utcát írtak be, ami nem is létezik.

2014. máj. 9. 16:28
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
A faluba behajtva mentem ennyivel, de nem végig csapattam 84-el.
2014. máj. 9. 17:24
 12/22 anonim ***** válasza:

Tök mindegy. A csekk jogos, be kell fizetned.

Ajánlom Karinthy Frigyes művét, Magyarázom a bizonyítványomat címmel.

2014. máj. 9. 17:33
 13/22 anonim válasza:
21%
Érdemi válasz még nem érkezett, csak a papolás megy...
2014. máj. 9. 17:44
 14/22 anonim ***** válasza:
30-as táblánál 44-el, 50-es táblánál 64-el még mehetsz anélkül, hogy fotó fenyegetne, 65-nél már elvileg kattan, de a km órák szinte mindig csalnak egy kicsit felfelé, szóval igazából lehet, hogy csak 62-vel mész, mikor az órád már 66-ot mutat, de nem minden esetben, szóval erre nem érdemes alapozni, de ha óra szerint 64 nem elég, akkor fizess... ha te óra szerint 70-el mentél, és 84-el kaptak le, akkor rossz az óra, vagy nem váltó méretű gumid van az autón...
2014. máj. 9. 18:23
 15/22 A kérdező kommentje:
#14 Tényleg ennyire nem megy a szövegértés?
2014. máj. 9. 18:27
 16/22 anonim ***** válasza:
49%

Úgy tűnik neked meg a logika nem megy... 70-el is lefotóztak volna te agyhalott... fizessél csak, megérdemled ha ennyire hülye vagy/voltál...

ha meg trafi fotó van róla, hogy 84-el haladsz, rohadtul mindegy milyen kibúvókat próbálsz keresgélni, a fotó egyértelmű bizonyíték

2014. máj. 9. 18:42
 17/22 anonim ***** válasza:

"50-es táblánál 64-el még mehetsz anélkül, hogy fotó fenyegetne, 65-nél már elvileg kattan"

50-es táblánál még 68-cal mehet, mert csak 69-től kattan (15km/h közigazgatási bírság határ + 100km/h alatt 3km/h műszer kalibrációs pontatlanság).

Most attól eltekintve, hogy te tudod hol a határ ( csak a megengedett sebesség értékét sz@ rod le..) érdemi választ csak akkor kapnál a kérdésedre, ha megosztanád velünk, hogy melyik település melyik utcájáról van szó.

Az, hogy szerinted nem létezik olyan utca, még nem jelenti azt, hogy tényleg nem létezik.

Megúszhatod? Remélem nem, de ha leírod a helyszínt, akkor talán kapsz érdemi választ is.

2014. máj. 9. 20:34
 18/22 anonim válasza:
De még az sem oké, ha mondjuk tévedett a kérdező és létezik olyan utca, de a helyszín valóban nem az volt. Hiába a fotó, attól még hamis a helyszín, ergo oda a hitelesség.
2014. máj. 9. 22:01
 19/22 A kérdező kommentje:

Tótszentmárton, Szentmártoni utca 18.

Sehol nem találtam ezt a címet.

2014. máj. 10. 00:01
 20/22 anonim ***** válasza:
Ha nem lehet egyértelműen beazonosítani a fotó helyszínét akkor szerintem érdemes foglalkozni a dologgal.
2014. máj. 11. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!