Azonos tengelyen eltero tipusu gumik? Michelin primacy hp es michelin primacy 3 gumikat kaptam ugyanarra a tengelyre, ez rendben lenne?
Figyelt kérdés
2014. máj. 8. 11:41
1/6 anonim válasza:
Nem, mert az eltérő menetdinamikai tulajdonságok miatt félre fog húzni az autó. És mellesleg a Köhém rendelet is tiltja:
II. fejezet 36. § (5) Gépjárművön, mezőgazdasági vontatón, lassú járművön és pótkocsin az azonos tengelyen lévő kerekekre csak olyan gumiabroncsok szerelhetők, amelyeknek mérete, szerkezete, teherbírása, mintázati jellege (nyári, téli, illetőleg országúti, terep) azonos.
2/6 A kérdező kommentje:
szervizben raktak ra es azzal magyarazkodnak, hogy a primacy 3 a primacy hp ujabb valtozata ...
2014. máj. 8. 12:26
3/6 kata kata válasza:
Vidd vissza! Adják írásba ,hogy vállalják a felelősséget!!
4/6 anonim válasza:
Nem teheted fel és ezt senki nem is kényszerítheti rád, úgyis neked kell majd a balhét elvinni. Ha lesz.
5/6 A kérdező kommentje:
igazatok van, vissza is fogom vinni!
2014. máj. 8. 12:59
6/6 anonim válasza:
Egy tengelyen azonos guminak kell lennie. Ez KÖHÉM rendelet. Ezek után szerinted? Mintázata, anyaga azonos? Mit mond a gyártó képviselete? Szerintem kérdezd meg őket s a választ tartsd magadnál ha az kedvező. Bár szerintem nem lesz az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!