Mi baja lehet a Fiat Albeámnak?
Figyelt kérdés
1,2-es Albeámban 73 e.km van és egy ideje furcsa dolgokat csinál. Ingadozik a az alapjárat,olyan mindha nehezen kapna benzint, valamint közbe-közbe felvillan a műszerfalon kivillan egy piros háromszög. Tudom ha szervizbe vinném pillanatok alatt mindenre fényderülne. De arra lennék kíváncsi hogy k.b. mekkora költséggel számoljak. Valamint ez tipus hiba-e vagy sem? Gondolkodva odáig jutottam ,hogy talán a motorvezérlővel lehet valami gond vagy ha van benne benzinszűrő akkor talán már csereérett? Sokat járok kistávolságot ,városon bellül ezért talán annyira kopottak a fékbetétek hogy a fék visszajelző villan fel.2009. dec. 27. 05:40
1/5 anonim válasza:
Úgy gondolom, hogy nem típushiba. A benzinszűrőt meg kéne nézetni, a fékbetétek nagyon l kéne bírják( könnyű a kocsi és nem kell akkora erő a lelassításhoz), az olajat is meg kéne nézesd. Gondolom 75e.-nél mész márkaszervizbe. Ha addig nem derül fény a hibára ott is megérdeklődheted. A vezérműszíj cserélye is valamikor meg kellene történjen
2/5 anonim válasza:
Alapjárat ingadozás és a piros háromszög két külömböző prb. Szerintem a fékfolyadék szinted alacsony.A szíjcsere aktuális!! Nyult szíj is tud alapjárat pro. okozni
4/5 anonim válasza:
alapjárat ingadozása rengeteg oka lehet pl az alapjárati motor vagy légtömegmérő esetleg gyujtás probléma a kis piros háromszög meg nem tudom mit jelenthet de ha a motor hiba lámpa nem villan fel akkor szerintem légtömegmérő kizárva és a gyújtásnál max gyertyákkal lehet gond mert a gyujtótrafónál is kivillan a hibajelző vidd el egy szervízbe rákötik a számítógépre és megmondják neked 5000 pénz-ért h. mi a gond
5/5 anonim válasza:
Végül kiderült mi volt a baja az albeának?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!