Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mozgáskorlátozottnak jogosítvány?

Mozgáskorlátozottnak jogosítvány?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Pár hete kezdtem el a jogosítványt, és mozgáskorlátozott vagyok.

Külsőre enyhén látszik, hogy nincs minden rendben, de nem vagyok tolószékes, viszont gyengébb vagyok kicsit mint az átlag.

A háziorvos nem adta ki az elsőfokú alkalmassági engedélyt, viszont felsőbb intézményben gond nélkül kiadták.

Kressz vizsga most lesz a héten, autót is vezettem már sokszor (elzárt utakon, magánterületen), azzal semmi gond.

Viszont az már gondot jelent, ha le kell guggolni, és felállni. Segítség nélkül nemmegy...

Ettől tartok, mert az elsősegély nélkül nincs jogsi, és ha az a feladatom, hogy lekell guggolni, és szívmasszázst adni, és hasonlók, akkor hogyan lesz?.

Nagyon tartok tőle hogy emiatt úszhat el a jogosítványom.

2014. máj. 7. 23:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
:):)
2014. máj. 8. 12:02
 12/13 anonim ***** válasza:

naszóval, ismét vagyok :)

Megvan a jogsi, mindenből elsőre.

Semmi probléma nem volt, elmondtam minden vizsgán mi a helyzet, és segítettek ahol tudtak.

Szóval rendesek voltak.

2014. júl. 2. 21:02
 13/13 anonim ***** válasza:
mármint te vagy a kérdező? :) , na ennek örülök ,hogy minden rendben ment, vigyázz magadra :)
2014. júl. 3. 01:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!