Van egy BMW 318i amit meg szeretnék venni (bővebben lent)?
Műszaki vizsga forgalmi + törzskönyv 51000 huf, regadó olyan 100-150 ezer Ft, és akkor még el sem indultál vele. Motorikusan láttad vagy egy szerelő is megnézte? Ennyiért nem 120-at futott az autó, hanem min 2X annyit, rozsda tuti eszi már, fél év alatt ráköltöd még a vételár többszörösét.
Szerinted egy rozsdás Swift áráért milyen állapotú BMW-t kapsz? Felejtsd el, majd ha lesz pénzed akkor vegyél német prémiumot.
Igazatok lehet.... még akkor spórolok egy kicsit és aztán veszek egy műszakisat. Őő nem tudom mi a baj a BMW-sekkel ugyan olyan emberek mint mi,és BMW-kel szerintem egy nagyon jó autó amit élvezet vezetni....
Nem akarok mozgalmat indítani...egyszerüen tetszik az autó,különösen az 1994 es évjárat. Nem az a csilli villi,de mégis szép autó
Ja és ezt az állatfaj dolgot mondhattad volna a Suzukisokra és a Skodásokra is mert belőllük is sok van.
És hogy megelőzzek további kritikákat.. szerintem a suzuki is egy bitang jó autó.....
Na a skodáról ezt nem mondom el.. :/ nekem a skoda mindig is az a rozsdafészek lesz ami régen volt.
A Suzukisok, Skodások azért vannak sokan mert jellemzően nincs sok pénze az embereknek, és ezek a márkák olcsó autókat kínálnak (bár gondolom full extrás Superbben még nem ültél, előző generációs 5-össel is felveszi a versenyt).
A kis pénzű BMW-sekkel az a baj hogy mindenképp BMW-t akar mert azt hiszi ettől jobb lesz neki, miközben pénze nincs rá hogy fönntartsa. A BMW nem a kispénzű embereket célozza meg, sokan mégis akarnak és ezért vesznek olcsó lelakott sz@rokat hogy felsőbbrendű legyen egy Suzukisnál, aztán csodálkozik amikor a Suzuki pöccre indul és őt meg bevontatják a szervizbe.
Ha nem BMW-ről lenne szó, hanem akármilyen más termékről (bicikliről, parizerről, monitorról vagy nyújtható nyakú gumikacsáról) csak röhögnél rajta ha valaki az eredeti ár 3-4%-ért szeretne megfelelő minőségű terméket kapni. Ennél-e 25Ft/Kg-os párizsit? Vennél-e 24 colos monitort 600FT-ért anélkül, hogy megfordulna a fejedben hogy ez átverés? Nyilván nem. De ha BMW-ről van szó, mindenki elveszti az eszét, és 5-6-700.000 FT-ért vmi csodát várnak. (Te még az 1% vételárat se éred el. Nem?:) )
Ha akarsz egy jó használt cikket, akkor az eredeti ár felét le kell csengetned. Ez autóra is igaz. Lehet számolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!