Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van egy BMW 318i amit meg...

Van egy BMW 318i amit meg szeretnék venni (bővebben lent)?

Figyelt kérdés
szóval van egy BMW ami nagyon jó állapotban van 120ezer km-el az a gáz,hogy nincs rajta műszaki és külföldi papirokkal van. 130ezerért,azt szeretném megtudni,hogy megéri e megvenni? és és menny lenne így a műszaki rá és a magyarországi forgalomba helyezés,tényleg nagyon szép,személyesen láttam,motorikusan is nagyon ott van,meg volt becsülve,szóval?

2014. máj. 7. 23:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
95%

Műszaki vizsga forgalmi + törzskönyv 51000 huf, regadó olyan 100-150 ezer Ft, és akkor még el sem indultál vele. Motorikusan láttad vagy egy szerelő is megnézte? Ennyiért nem 120-at futott az autó, hanem min 2X annyit, rozsda tuti eszi már, fél év alatt ráköltöd még a vételár többszörösét.

Szerinted egy rozsdás Swift áráért milyen állapotú BMW-t kapsz? Felejtsd el, majd ha lesz pénzed akkor vegyél német prémiumot.

2014. máj. 7. 23:20
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs olyan 318i amiben 120 000km van és 500 euro alatt megkapod. Kizárt.
2014. máj. 7. 23:25
 3/14 anonim ***** válasza:
38%
Most már kezd külön állatfaj lenni a BMW-sek/BMW-re vágyók. Lassan szinonímája lesz a címeres ökörnek.
2014. máj. 8. 00:12
 4/14 anonim ***** válasza:
Szerintem önmagában nincs gond azzal ha valaki szeretne egy egyszerű E36-ot. Azzal már baj van, ha ezt irreálisan hihetetlen futással szeretné 130 000-ért :D
2014. máj. 8. 00:21
 5/14 A kérdező kommentje:

Igazatok lehet.... még akkor spórolok egy kicsit és aztán veszek egy műszakisat. Őő nem tudom mi a baj a BMW-sekkel ugyan olyan emberek mint mi,és BMW-kel szerintem egy nagyon jó autó amit élvezet vezetni....

Nem akarok mozgalmat indítani...egyszerüen tetszik az autó,különösen az 1994 es évjárat. Nem az a csilli villi,de mégis szép autó

2014. máj. 8. 01:10
 6/14 A kérdező kommentje:

Ja és ezt az állatfaj dolgot mondhattad volna a Suzukisokra és a Skodásokra is mert belőllük is sok van.

És hogy megelőzzek további kritikákat.. szerintem a suzuki is egy bitang jó autó.....

Na a skodáról ezt nem mondom el.. :/ nekem a skoda mindig is az a rozsdafészek lesz ami régen volt.

2014. máj. 8. 01:14
 7/14 anonim ***** válasza:
Ne ülj fel egy ilyen "csábító" ajánlatnak! Nem véletlenül állnak úgy a dolgai ahogy. Nincs műszaki... vajon mennyit törődtek a karbantatással? Egyáltalán itt leműszakizatatnák e? Lehet hogy kint már valamiért nem lehetett levizsgáztatni.
2014. máj. 8. 07:35
 8/14 anonim ***** válasza:

A Suzukisok, Skodások azért vannak sokan mert jellemzően nincs sok pénze az embereknek, és ezek a márkák olcsó autókat kínálnak (bár gondolom full extrás Superbben még nem ültél, előző generációs 5-össel is felveszi a versenyt).

A kis pénzű BMW-sekkel az a baj hogy mindenképp BMW-t akar mert azt hiszi ettől jobb lesz neki, miközben pénze nincs rá hogy fönntartsa. A BMW nem a kispénzű embereket célozza meg, sokan mégis akarnak és ezért vesznek olcsó lelakott sz@rokat hogy felsőbbrendű legyen egy Suzukisnál, aztán csodálkozik amikor a Suzuki pöccre indul és őt meg bevontatják a szervizbe.

2014. máj. 8. 09:02
 9/14 anonim ***** válasza:
79%

Ha nem BMW-ről lenne szó, hanem akármilyen más termékről (bicikliről, parizerről, monitorról vagy nyújtható nyakú gumikacsáról) csak röhögnél rajta ha valaki az eredeti ár 3-4%-ért szeretne megfelelő minőségű terméket kapni. Ennél-e 25Ft/Kg-os párizsit? Vennél-e 24 colos monitort 600FT-ért anélkül, hogy megfordulna a fejedben hogy ez átverés? Nyilván nem. De ha BMW-ről van szó, mindenki elveszti az eszét, és 5-6-700.000 FT-ért vmi csodát várnak. (Te még az 1% vételárat se éred el. Nem?:) )

Ha akarsz egy jó használt cikket, akkor az eredeti ár felét le kell csengetned. Ez autóra is igaz. Lehet számolni.

2014. máj. 8. 10:40
 10/14 anonim ***** válasza:
Előzőnek nagyjából igaza van, némi túlzással. 2-3 millióért már kitűnő BMW-ket lehet kapni, E46-os szériából, az eredeti ár ötödéért. De a lényeget kiragadta, nem véletlen ha egy autót az újkori árának a századáért adnak.
2014. máj. 8. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!