Milyen autót vegyek, friss jogsi, tele pénz?
Szigorúan dzsipó car: bmw x5,x6,7, audi,a8,q7. Tudod, Jolly is beült az A8-ba.
De ez kamu kérdés mert aki suliba jár annak nincs sok pénze, kivéve ha anyuci/apuci pici fia/lánya.
De arról is meg van a véleményem...
Kérdező, én is jól el voltam eresztve, már amikor iskolába jártam, akkor is.
Miután megszereztem a jogsit, kaptam egy pár éves opel astrát, és azt vezettem.
Utána átültem egy kicsit erősebb gépbe, egy 206 2000 köbcenti benzinturbós motorral rendelkező kocsiba.
Ott már éreztem, hogy kicsi a kasztni és hatalmas erő van alattam.Ezen tanultam meg igazából vezetni, hogy milyen egy erős kocsit.
Majd le lett cserélve egy M3 bömöbölőre, ebből a kocsiból kettőt is elhasználtam.
Jelenleg pedig ott tartok, elég az erős kocsikból, vettem egy 730D BMW -t.
Ettől gyorsabb kocsi nincs!Sőt még beszél is mi több még vissza is pofázik és haza visz ha részeg vagy.
Szerintem egy ilyennel "tökre menő" lennél!
Fogalmazzunk már pontosabban te hülye gyerek... Magadat baromira nem mondhatod gazdagnak, legfeljebb a SZÜLEIDET, mert kétlem, hogy TE MAGAD dolgoztál meg a pénzért.
Verd a nyálad nyugodtan, csak a köszi apu matricát ne felejtsd le róla! Mivel VENNI NEM TUDSZ, legfeljebb VETETNI APUCIVAL valami jó drága és erős verdát, reméljük magadon kívül senki nem ölsz meg vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!