Hogy értve a legjobb? Végsebességre, gyorsulásra, megbízhatóságra?
Amúgy ez szerintem szubjektív kérdés, de pl.
Honda, Yamaha, Gilera, Vespa, Piaggio, Aprilia
Ezek mind jó motorok. Én a kínaikat kerülném el nagy ívben.
Piaggio nagyon jó kis robogókat gyárt,de komolyan mondom és olcsóbb is mint a vetélytársai.
Egy új Piaggio Zipet már kapsz 400.000Ft-tól és a legjobb robogó a piacon,többi márkából ne reménykedj hogy ilyen olcsón kapsz.
Jah és azt se felejtsétek el hogy az Aprilia,a Derbi és a Gilera is a Piaggio tulajdonában van!
Hondát semmi kép se vedd,túlárazott szarok,vagy is nem voltak szarok ameddig karburátoros volt,de mióta injektoros robogókat kezdett el gyártani 50 ccm-be is azóta inkább khm,kihagyom.
Autóba jó az injektor,de egy 50-es robogóba még is mi a francnak?! Most az a 0,1l amit megsprolsz minden tankolásnál.Meg hát teljesen értelmetlen mivel variátorosak az 50-es robogók,azaz mindig max fordulatszámon megy ezért tök értelmetlen volt ezt berakni a Hondának.
MEg az injektor rohadt drága,ha egyszer elromlik akkor jó pár ezres rá fog menni.
Amint említettem autóba jó,a kesztyűtartó alatt nem éri nagy rászkódás,por mint egy motorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!