Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit tudok ilyenkor csinálni?

Mit tudok ilyenkor csinálni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

adott egy autó, amit nem írattam át, ezért az okmányiroda kitiltotta a forgalomból! nem szeretnék már az autóval foglalkozni és az lenne a kérdésem hogy el tudom e így adni, vagy megtudok e szabadulni tőle valahogy?

válaszokat előre is köszi

2014. máj. 4. 19:41
 1/4 anonim ***** válasza:
46%

Add oda ez etnikumoknak ők szétbontják leadják vasba színesfémbe majd 1 hónap múlva bejelented hogy ellopták.

1000 éves dolog. A hatóság is tudni fogja hogy így történt de nem foglalkoznak vele.

2014. máj. 4. 19:56
 2/4 A kérdező kommentje:
jelenleg rendszám nélkül áll a garázsba, és ha esetleg lehetne még így, egy kis mpénzt jó lenne csinálni belőle! :)
2014. máj. 4. 20:03
 3/4 anonim ***** válasza:

Igen hiányos amit írsz.

Nekem úgy tűnik, az okmányiroda "tudja", hogy van egy autód, azaz Te vagy a tulajdonosa, még ha nincs is átírva.

Nem hinném, hogy büntetés nélkül megúszod.

Egy forgalomból kivont autót hivatalosan csak bontónak adhatsz le, ahol kapsz róla igazolást, ezzel lehetne végleg kivonttá tenni.

Zavaros a történet, maradjunk annyiban.

Még ha el is "lopják", azt jelented be, hogy ellopták az át nem írt autót??

2014. máj. 4. 20:20
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen. tudja jól az okmányiroda, mivel náluk van a rendszámom.ezért kéne egy olyan lehetőség hogy én lemondok a rendszámról. ez érdekelne hogy ez vhogy megoldható e, mivel az autót nem akarom átiratni mert van már másik, ettől viszont valahogy szabadulni akarok!büntetés az már van, nem is ez a lényeg hanem hogy "legális" úton szabadulni akarok tőle
2014. máj. 4. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!