Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy út közepén álló átlagos...

Egy út közepén álló átlagos autót arrébb tudna vinni 5-6 ember?

Figyelt kérdés
Gondolom csak úgy "táncoltatva" hogy először az elejét majd a hátulját..

2014. máj. 3. 23:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Igen de az agyonfújt szteroidozott az mondjuk lefekszik és kinyom 160 kilót 8-10x, amire az általad említet ember rá se mer nézni, mindenki másra gyúr. Egyébként meg elmondom neked, hogy ezeknek a nagy része simán csinál 1 lábas guggolást, szerinted aki több száz kilóval guggol, meg hasonló súlyokkal edz lábra, az nem birja el a saját testsúlyát? Égeted itt magad ember, különben is, mind a 2 másra gyúr. Az általad puhánynak nevezett testépítők egymaguk akkora súlyt képesek megmozgatni, mint te a családoddal együtt.
2014. máj. 4. 10:05
 12/16 anonim ***** válasza:
Na véletlenül 2x irtam le, hogy mind a 2 másra gyúr
2014. máj. 4. 10:06
 13/16 anonim ***** válasza:
44%
Lehet, hogy nagy súlyt emelnek meg, de olyan kötött izmaik vannak, mint a beton. Amíg egy saját testsúlyával edző személynek nincsenek annyira kötött izmai, ezért tud több fekvőtámaszt vagy felülést csinálni, sőt tovább is bír futni, mint aki 200kg nyom ki lábbal.
2014. máj. 4. 12:33
 14/16 anonim ***** válasza:

Még egyszer mondom felfújt izom nincs.. Magába szúrja a kompresszor tömlőt és felfújja?

Fehérjepor = koncentrált KAJA, ami a húsokból van kiszűrve.

Szteroid = Gyorsítja a regenerálódást, több tápanyagot segít bejuttatni bivaly erőt ad. stb stb.. de ez illegális, és ha nem versenyzel felesleges. Egyik sem fújja fel az izmot. Simán csinál egylábas guggolást, mint említettem én is edzem, és több 10 kilókkal guggolok egy lábbal. Az meg, hogy kinek milyen kötött az izma az az edzés utáni nyújtás kérdése.

2014. máj. 4. 18:26
 15/16 anonim ***** válasza:

Apu kezdődik....

Találós kérdés, aztán majd aki megérti az észreveszi saját magát:

Ki az erősebb?

Aki ki tud nyomni combból egy Hack gépen mondjuk 250 kilót vagy az, aki le tud futni 5000 métert 13 perc alatt?

2014. máj. 4. 18:43
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom anno mikor még az erdőn dolgoztam kijött velem az erdőre egy ilyen városi kondizós haverom .Úgy volt vele hogy ő majd megmutassa hogyan kell dolgozni az erdőn. és már a néhány km séta is gondot jelenet neki partnak felfele nem beszélve a későbbiekről egy fél autónyi fa felrakása után kibukott és feladta pedig ketten raktuk és neki 3X akkora karja volt mint nekem ja emellett én még döntöttem és daraboltam is a fát ő meg csak pakolni segített a végén szóval. Még a pakolásnál is elméletileg kipihentebb volt mint én mert nekem már előtte is dolgozni kellet és mégis kevesebb ideig bírta vagyis hozzánk képest sehogy sem bírta.Szóval hiába állítod állóképesség erő nuku a gyúrós csávókban hosszútávon ,a pillanatnyi nitro meg hamar elszáll!
2014. máj. 4. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!